16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Eίμαι εναντίον των κατηγοριών ότι «η Επίδαυρος είναι ιερός τόπος»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει ό, τι θέλει και από το αποτέλεσμα αυτού που κάνει, κρίνεται»

Στον σάλο που δημιουργήθηκε με την παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου, όσο και τη συμμετοχή της τρανς χορογράφου, Φένιας Αποστόλου, στην παράσταση «Φιλοκτήτης» στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, αναφέρθηκε ο Μανώλης Μαυροματάκης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Ειδικότερα, ο ηθοποιός τόνισε ότι «είμαι εναντίον όλων αυτών των κατηγοριών, ότι “η Επίδαυρος είναι ένας ιερός τόπος” και “δεν μπορούμε”. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει ό, τι θέλει και από το αποτέλεσμα αυτού που κάνει, κρίνεται. Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να μην σου αρέσει». «Και μένα άλλα μου αρέσουν και άλλα δεν μου αρέσουν αλλά δεν πιστεύω ότι οι αρχαίοι τραγικοί πρέπει να αποδίδονται με έναν κλασικό τρόπο. Και ποιος είναι αυτός; Δηλαδή ξέρουμε πως παιζόταν τότε;» προσθέτει ο Μανώλης Μαυροματάκης.

«Είμαστε σε μια εποχή της συμπερίληψης. Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή ιδέα. Δηλαδή θα μου φαινόταν κακό να απαγορευόταν να συμμετάσχει ή κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται κανονικό» είπε ο Μανώλης Μαυροματάκης για την συμμετοχή της Φένιας Αποστόλου στην παράσταση «Φιλοκτήτης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό