16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Dune: Part 2: Πρεμιέρα στην Ελλάδα για την πολυαναμενόμενη ταινία με τη Zendaya και τον Austin Butler | Marie Claire

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η ταινία Dune: Part Two στους ελληνικούς κινηματογράφους το βράδυ της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου.

Η ταινία εξερευνά το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος – καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος – ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας, Ντενί Βιλνέβ, υπογράφει την κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου μέρους του έπους του Dune, του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Φρανκ Χέρμπερτ.

Στην ταινία, Dune: Μέρος Δεύτερο, συμμετέχουν διάσημοι σταρ από όλο τον κόσμο, όπως ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Ζεντάγια, η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο Τζος Μπρόλιν, ο Όστιν Μπάτλερ, η Φλόρενς Πιου, ο Ντέιβ Μπατίστα, ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Στίβεν Χέντερσον, η Λέα Σεϊντού, ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, η Σαρλότ Ράμπλινγκ και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε από την Tanweer στην αίθουσα VMAX Sphera των Village Cinemas @ The Mall Athens, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν τη συνέχεια της πολυαναμενόμενης ταινίας, που παρουσιάζουν η Warner Bros. Pictures και η Legendary Pictures, μετά και την επιτυχημένη -και βραβευμένη με έξι Όσκαρ- πρώτη ταινία Dune του 2021.

Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Ορφέας Αυγουστίδης – PANOULIS Photography
Σίσσυ Τουμάση, Αργύρης Πανταζάρας – PANOULIS Photography

Ηθοποιοί, content creators και δημοσιογράφοι βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό που απήλαυσε το συναρπαστικό ταξίδι των πρωταγωνιστών της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Advertisement – Continue Reading Below

Advertisement – Continue Reading Below

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό