19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Dragons’ Den» – Παναγιώτης Βασιλάκος: Προβλημάτισε τους επενδυτές αλλά έκλεισε την συμφωνία – «Πετάς λίγο στα σύννεφα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε συμμετοχή στο «Dragons’ Den» παρουσιάζοντας στους επενδυτές την εταιρία του με επιτραπέζια παιχνίδια εμπνευσμένα από τη μυθολογία.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγα χρόνια μετά την συμμετοχή του στο «The Bachelor» του Alpha, το βράδυ της Παρασκευής 8/3 έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην εκπομπή επενδύσεων του ANT1 παρουσιάζοντας αναλυτικά το δικό του project.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας γιατί ψάχνω τους μέντορες της εταιρίας που θα με βοηθήσουν. Ζητάω 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρίας και ο σκοπός μου είναι με αυτά τα χρήματα να προωθήσω το προϊόν σε μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου».

Ο Λέων Γιοχάη αναφώνησε: «Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό».

Η Λιλή Περγαντά δήλωσε ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο προϊόν, οπότε και δεν έκανε καμία πρόταση.

Ο Τάσος Οικονόμου έθεσε στο τραπέζι όλο το ζητούμενο ποσό για το 40% της εταιρείας του παίκτη του «Dragons’ Den» για να κατέβει και η Μαρία Χατζηστεφανή στο ίδιο ποσοστό, με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση στο όραμα του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Μαρία Χατζηστεφανή σχολίασε: «Νομίζω ότι πετάς λίγο στα σύννεφα».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε; «Είπα πως όλα είναι πιθανά στον κόσμο των σούπερ ηρώων γιατί είναι όλα μια φαντασία. Αν πάμε λίγο πιο ρεαλιστικά να πατάμε στο έδαφος, ξεκάθαρα είναι να τοποθετηθεί το προϊόν σε μια αλυσίδα καταστημάτων».

Η Μαρία Χατζηστεφανή και ο Τάσος Οικονόμου έκαναν κοινή πρόταση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος αποδέχτηκε να τους παραχωρήσει ποσοστό της εταιρίας, εφόσον το προϊόν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αγορά του εξωτερικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό