16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Drag Race: McLaren Speedtail vs μαχητικό F-35

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μια δεκαετία, το Top Gear έβαλε τον Richard Hammond πίσω από το τιμόνι μιας Bugatti Veyron, για να μονομαχήσει με ένα Eurofighter Typhoon.

Οι κόντρες μεταξύ αυτοκινήτων και αεροπλάνων δεν είχαν ποτέ ενδιαφέρον, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι το αεροπλάνο κερδίζει πάντα, ακόμα κι αν κοντράρει μια Bugatti. Σίγουρα όμως είναι διασκεδαστικές και όλοι θέλουμε να δούμε το βίντεο.

Τώρα, το Top Gear το ξανακάνει, με έναν διαφορετικό οικοδεσπότη, ένα διαφορετικό αυτοκίνητο και φυσικά ένα πιο προηγμένο αεροσκάφος. Η τεχνολογία εξελίσσεται, ούτως ή άλλως και κάνει και την κόντρα χωρίς νόημα, διασκεδαστική.

Αυτή τη φορά, είναι η Speedtail της McLaren, που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα. Έχει τελική ταχύτητα 402 km/h, χάρη σε ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, που αποδίδει συνολικά 1.050 ίππους (772 kW). Πίσω από το τιμόνι της δεν είναι άλλος από τον Chris Harris.

Ο αντίπαλος της McLaren δεν είναι ένα συνηθισμένο μαχητικό τζετ, είναι ολοκαίνουριο και πολύ προηγμένο, μιλάμε για το F35. Δεν θα σας πούμε λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο ισχυρό είναι το F35. Καλύτερα να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω για να το μάθετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό