23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Dot nails: 10 μανικιούρ με την πιο κομψή και μινιμαλιστική τάση ever

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελείες είναι η μικρή και διακριτική λεπτομέρεια που μπορείς να κάνεις στα νύχια, αν δεν αγαπάς τα περίτεχνα nail art.

Υπάρχουν κορίτσια που λατρεύουν να πειραματίζονται με ξεχωριστά και intrigued nail art, είναι όμως κι εκείνα που θέλουν τον μινιμαλισμό σε κάθε πτυχή της ζωής και της εμφάνισής τους. Και στο μανικιούρ τους, φυσικά!

Αν εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, τότε τα dot nails είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Νύχια με nail art μεν, αλλά χωρίς να βγάζουν μάτι. Χωρίς καμία υπερβολή και με μια super elegant αισθητική. Ξέρεις… λέω για τις μικροσκοπικές τελίτσες που μπορεί να κάνει η μανικιουρίστ στα νύχια σου και να δώσει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο μανικιούρ σου. Έτοιμη, λοιπόν, για το απόλυτο inspo;

Bubble gloss nails: 10 ιδέες για το πιο minimal chic μανικιούρ της άνοιξης

Dot nails… για κάθε chic girl

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα τα 10 πιο κομψά και minimal dot nails που παίζουν αυτήν τη στιγμή στο Instagram. Οι επιλογές είναι πολλές. Θα βρεις dot nails σε neutral αποχρώσεις, σε περίπτωση που δεν είσαι fan των έντονων αποχρώσεων, θα βρεις όμως και μανικιούρ με τελίτσες, που είναι funky και έχουν δημιουργηθεί με φωτεινά βερνίκια.

Δεν είναι, επίσης, απαραίτητο να επιλέξεις μόνο μία τελεία σε κάθε νύχι. Μπορείς να κάνεις και περισσότερες, άλλες μικροσκοπικές, άλλες πιο μεγάλες. Μη διστάσεις να πειραματιστείς, αλλά… ας μη σου λέω άλλα! Ξεκίνα το scroll και κράτα screenshots με τα dot nails που ξεχώρισες, για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τη nail artist στο επόμενο ραντεβού σας.

Πώς θα κάνεις μόνη σου dot nails

Αν θέλεις να κάνεις μόνη σου στο σπίτι σου dot nails, μπορείς χρησιμοποιώντας είτε ένα πολύ λεπτό πινελάκι, είτε ένα ειδικό dot tool. Ξεκινάς, λοιπόν, βάφοντας με το αγαπημένο σου βερνίκι τα νύχια, περιμένεις να στεγνώσουν και έπειτα με το πινέλο ή το εργαλείο παίρνεις λίγο από το μανό που έχει επιλέξει και προσεκτικά δημιουργείς τις τελείες.

Δες και το βίντεο παρακάτω για περισσότερα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό