18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα.

Όπως γνωστοποίησε τον Φεβρουάριο, το Disney+ θα αρχίσει να καταπολεμά την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Ωστόσο, τώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Iger, έχει ορίσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αυτό ξεκινάει το φετινό καλοκαίρι.

Η Disney ακολουθεί τα βήματα του Netflix για να καταπολεμήσει το μοίρασμα των κωδικών και να αυξήσει τα κέρδη. Αυτή είναι μια στρατηγική που γίνεται δημοφιλής μεταξύ των streamers, μαζί με την ενσωμάτωση διαφημίσεων και ζητώντας από τους συνδρομητές να πληρώσουν περισσότερα για να απαλλαγούν από αυτές. Ακόμη και το Hulu και το Amazon Prime Video έχουν προχωρήσει σε αυτές τις τάσεις.

Σύμφωνα με τον Iger, η Disney θα ξεκινήσει το πείραμα καταστολής κωδικών πρόσβασης σε μερικές χώρες από τον Ιούνιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, θα έχει κυκλοφορήσει παντού. Η Disney θα παρακολουθεί με κάποιον τρόπο τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας για να βεβαιωθεί ότι παρακολουθείτε όλοι από ένα μόνο νοικοκυριό.

Η κίνηση του Netflix κατά της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης προκάλεσε αντιδράσεις αρχικά, αλλά τελικά οδήγησε σε αύξηση των συνδρομητών που πληρώνουν. Η Disney πιθανώς ελπίζει για τα ίδια αποτελέσματα και στηρίζεται στη δημοτικότητα των τρεχουσών και των επερχόμενων εκπομπών της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό