18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Delivery και junk food στο παλάτι; William και Kate έχουν «σπάσει» αρκετές φορές το πρωτόκολλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αγαπημένο φαγητό που συνηθίζουν να παραγγέλνουν William και Κate και οι παρασπονδίες που έχουν κάνει και άλλοι γαλαζοαίματοι, ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ. 

Με δεκάδες σεφ να επιμελούνται το καθημερινό τους μενού, το μόνο που δεν μπορούμε να φανταστούμε είναι τους βρετανούς και καλομαθημένους γαλαζοαίματους να τρώνε από delivery ή να πηγαίνουν σε γνωστές αλυσίδες junk food, όπως κάποτε τόλμησε να κάνει η Diana. Και όμως οι νέες πληροφορίες λένε, πως η πριγκίπισσα Kate και ο πρίγκιπας William έχουν σπάσει πολλές φορές το πρωτόκολλο για να νιώσουν λίγο σαν εμάς.

https://www.instagram.com/reel/CuSmPG1NMEm/Αντί για πατάτες και γύρο, fish & chips και ινδικό

Υπήρξε μία εποχή, σύμφωνα με την βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello, που η πριγκίπισσα Diana , εξέπληξε τον βασιλικό σεφ Darren McGrady, όταν του ανακοίνωσε ότι θα πήγαινε σε ένα κατάστημα των McDonald’s στο Λονδίνο, τον William και τον Harry.

Ενώ εκείνος επέμενε να τους μαγειρέψει στο παλάτι burgers – παρόλο που δεν συνηθιζόταν – εκείνη επέμενε πως τα παιδιά της έπρεπε να ζήσουν την εμπειρία του junk food.

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν έβαζε κάποιον από τους υπαλλήλους του παλατιού να κάνει delivery, θα πρέπει να σου πούμε πως όσο ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ αυτό ήταν αδιανόητο.

Μέχρι όμως που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Sun, πως και η ίδια όταν πήγαινε για διακοπές στο κάστρο της στο Balmoral, έβαζε τον έμπιστο σωματοφύλακά της, να πηγαίνει σε μία μικρό επαρχιακό μικρό εστιατόριο (κάτι σαν τις δικές μας ταβέρνες) για να της αγοράζει τα αγαπημένα της fish & chips, το κλασσικό βρετανικό street junk food με ψαροκροκέτες και τηγανητές πατάτες.

Ο William και η Kate ανήκουν σε αυτούς που επίσης έχουν σπάσει την απαγόρευση του takeaway και έχουν χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είχε άλλωστε παραδεχτεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC, πως με την Kate έχουν παραγγείλει αρκετές φορές Ινδικό φαγητό (παρόλο που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα spicy φαγητά) ενώ έχουν παραγγείλει και από την αλυσίδα γρήγορου φαγητού Nando’s που ειδικεύεται σε junk foof ιδιαίτερων γεύσεων, συνήθως με ψητό κοτόπουλο.

Και ο αδελφός του Harry όταν ζούσε στο Παλάτι, έκανε συχνά παραγγελίες σε εστιατόριο του Λονδίνου, γνωστό για τα burger του.

Επίσης η βασιλική σύζυγος Καμίλα, είχε την ίδια συνήθεια με την Ελισάβετ. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει με έμφαση ότι κανένα φαγητό δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα fish & chips, τυλιγμένα σε χαρτί.

https://www.instagram.com/p/CuywseNsN1j/

Μην αναρωτηθείς για τον Κάρολο. Του φαίνεται αδιανόητο να τρώει αυτού του είδους τα φαγητά. Μόνο μία φορά ένα ταξίδι του στην Ιταλία είχε δείξει ενθουσιασμό για την πίτσα που του προσέφεραν. Αλλά μέχρι εκεί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό