17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Deep nude: To lip combo του φετινού φθινοπώρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος το φθινόπωρο κυριαρχεί ένα πιο διακριτικό βλέμμα στα χείλη, με το «deep nude» να είναι η απόλυτη επιλογή για τους makeup artists.

«Το να ακουμπάς στη φυσική σου τονική παλέτα είναι απίστευτα κομψό και νεανικό, καθώς απλώς τονίζει τα φυσικά σου χαρακτηριστικά, προσθέτοντας βάθος», ανέφερε η Ζόε Τέιλορ, makeup artist και ambassador της Chanel στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διάλεξε μια απόχρωση nude κραγιόν περίπου δύο έως τρεις τόνους πιο σκούρους από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου για να ζεστάνεις την απόχρωσή τους και τη δομή του προσώπου σου. Η σωστή απόχρωση για εσένα μπορεί να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο λαμπερά και την υφή του δέρματός σου πιο λεία. Επομένως, αυτή η τάση είναι must-try για αυτήν τη σεζόν.

Αξίζει να τονίσουμε επίσης ότι αυτό το lip combo είναι ιδανικό και για εσένα που τα φυσικά σου χείλη σου δεν είναι τόσο σαρκώδη θα ήταν καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι οι σκούρες μπορντό/ βυσσινί αποχρώσεις που συνήθως επιλέγουμε αυτήν την εποχή και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, έχουν την τάση να κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά από ό,τι είναι πραγματικά, επομένως δεν είναι τόσο κολακευτικές.

Εάν η φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου έχει μια πιο χλωμή χροιά, είναι προτιμότερο να επιλέξεις καφέ αποχρώσεις κραγιόν. Αν έχεις μεσαίο τόνο δέρματος, επίλεξε milk chocolate αποχρώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό