17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Copa Del Rey: Μαδριλένικο ντέρμπι Ατλέτικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Copa Del Rey (κύπελλο Ισπανίας) ετοιμάζεται για τη φάση των «16» του θεσμού. Εκεί όπου μέχρι στιγμής, οι μεγάλες ομάδες της La Liga έχουν καταφέρει να προκριθούν. Μοναδική εξαίρεση η Βιγιαρεάλ, η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, μία ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.

Η κλήρωση είχε… κέφια όσον αφορά τα ζευγάρια για τους «16». Αυτό γιατί ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, μιας και κληρώθηκε η Ατλέτικο με τη Ρεάλ. Όπως βγήκαν τα ζευγάρια, η Ατλέτικο θα είναι αυτή που θα υποδεχθεί στο «Μετροπολιτάνο» τη συμπολίτισσα. 

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα κληρώθηκε με την Ουνιονίστας, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη «θαύμα». Η ομάδα-αποκάλυψη της σεζόν, Τζιρόνα, θα υποδεχτεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ η Σεβίλλη θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον αγώνα με τη Χετάφε.

Δείτε τα ζευγάρια στη φάση των «16» του Copa Del Rey:

Ουνιονίστας – ΜπαρτσελόναΑτλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ ΜαδρίτηςΧετάφε – ΣεβίλληΤζιρόνα – Βαγιεκάνο Τενερίφη – ΜαγιόρκαΒαλένθια – ΘέλταΜπιλμπάο – Αλαβές

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο 16-18 Ιανουαρίου και είναι μονά. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής στον έξτρα χρόνο, θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό