18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Comfy and chic: Η Μαρία Λουίζα Βούρου λέει «ναι» σε ένα από τα κορυφαία ανοιξιάτικα trend

Ειδήσεις Ελλάδα

Βλέπεις, επιλέγοντας ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα από την πλούσια συλλογή του ANSWEAR.gr, η Μαρία Λουίζα Βούρου μπορεί και συνθέτει comfy chic σύνολα, τα οποία της επιτρέπουν να είναι κομψή και στυλάτη ταυτόχρονα, κάθε στιγμή, όποιον ρόλο και αν εκπροσωπεί.

Κάθε εργαζόμενη μητέρα χρειάζεται καθημερινά να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, εκείνους της ακούραστης μαμάς και της δυναμικής και υπεύθυνης career woman. Πόσο εύκολο είναι όμως, για μία γυναίκα να δίνει όλο της το «είναι» στα παιδιά, αλλά και την καριέρα της; Πόσο εύκολο είναι να δίνει το 100% σε όσα και όσους αγαπά άνευ όρων, χωρίς να παραμερίζει ή να ξεχνά τις προσωπικές της ανάγκες;

Σίγουρα, δεν είναι εύκολο και αυτό είναι κάτι που η wellness expert και μητέρα Μαρία Λουίζα Βούρου, γνωρίζει πολύ καλά. Κάπως έτσι, έχει ανακαλύψει τον τρόπο για να κρατά ισορροπία επιτυχώς, σε μία απαιτητική καθημερινότητα η οποία «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, ενώ απαιτεί από εκείνη να έχει… σούπερ δυνάμεις, για να τα βγάλει πέρα με τις υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό