17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

clinéa: To νέο clean brand που θα σε κάνει να λατρέψεις το πιο δημοφιλές beauty trend σήμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Are you ready for goodness?

Με αυτό το ερώτημα έκανε την εμφάνισή του το νέο clean beauty brand clinéa που ήρθε για να καταρρίψει τα όρια μεταξύ φύσης και επιστήμης. Και η απάντησή μας είναι φυσικά, ΝΑΙ!

ΝΑΙ στον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης και φύσης.

Tο clinéa κατάφερε να ενώσει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης και να καινοτομήσει δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης προσώπου που είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και σέβονται το περιβάλλον, συνδυάζοντας δραστικά συστατικά υψηλής συγκέντρωσης και μέγιστης απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά.

ΝΑΙ στην καινοτομία.

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, φυσικός φραγμός, κυτταρική επικοινωνία), και έτσι εξασφαλίζουν υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα ξαναγεμίζοντάς τη με ό,τι χρειάζεται.

ΝΑΙ σε προϊόντα περιποίησης που κάνουν αυτό που υπόσχονται.

Κάθε προϊόν ξεχωριστά συνοδεύεται από τη δική του κλινική έρευνα που πιστοποιεί ότι κάθε σύνθεση που δημιούργησε η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του clinéa κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται.

ΝΑΙ στις καθαρές συνθέσεις.

Όλα τα προϊόντα clinéa δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που σέβονται τόσο το δέρμα σου όσο και το περιβάλλον και απαλλαγμένα από οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί ύποπτο ή επιβλαβές για εμάς, το δέρμα μας και το περιβάλλον, όπως κυκλικές σιλικόνες, αλκοόλη, ορυκτέλαια, ζωικά συστατικά , αλλεργιογόνα κ.ά.

Γιατί στο clinéa πιστεύουν πως μόνο ό,τι είναι καλό μπορεί να είναι και αποτελεσματικό.

ΝΑΙ στις refillable συσκευασίες

Ως το 1ο refillable skincare brand φαρμακείου, το clinéa έχει φροντίσει να περιορίσει και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα με οικολογικές συσκευασίες. Με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, όταν τελειώνει το αγαπημένο σου προϊόν, αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς απλά να το ξαναγεμίσεις. Ξανά και ξανά. Εξοικονομώντας κάθε φορά -για σένα και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας.

ΝΑΙ στην προσωποποιημένη ρουτίνα ομορφιάς

Το clinéa διαθέτει 4 ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης.

Την μπλε σειρά καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ που θα γέμισει την επιδερμίδα σου φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Την πράσινη σειρά ενυδάτωσης που, χάρη στο μοναδικό σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος, ξαναγεμίζει την επιδερμίδα άμεσα με βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες.

Την πορτοκαλί σειρά αντιγήρανσης και λάμψης που θα ξαναγεμίσει την επιδερμίδα σου με ελαστικότητα και λάμψη επαναφέροντας -χάρη στο σύμπλοκο νιασιναμίδης που περιέχει την υγιή, νεανική, λαμπερή όψη του δέρματος.

Την σειρά εντατικής περιποίησης με τους 3 θαυματουργούς ορούς που διαθέτουν super συμπυκνωμένες φόρμουλες και δρουν άμεσα και αποτελεσματικά για να ξαναγεμίζουν στη στιγμή το δέρμα σου με ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη.

Ποια όμως είναι τα κατάλληλα προϊόντα από κάθε σειρά για τις δικές σου ανάγκες; Ποια θα σου εξασφαλίσουν το δέρμα των ονείρων σου; Αρκεί να κάνεις αυτό το mini τεστ για να το μάθεις!

Τo σίγουρο είναι πως τα προϊόντα clinéa είναι εδώ κι είναι πανέτοιμα να σε ξαναγεμίσουν με ό,τι σε γεμίζει καλό. Δοκίμασέ τα στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

www.clineacosmetics.com

FB: ClineaGreece IG: @Clinea_Greece

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό