23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Clean girl»: Η αγαπημένη αισθητική του TikTok πέρασε και στο μανικιούρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η clean girl αισθητική ξεκίνησε από το μακιγιάζ που περιλάμβανε μία πολύ φυσική βάση, λαμπερή από μέσα προς τα έξω και ήταν συνώνυμο με τις neutral και απαλές ροζ αποχρώσεις. Όμως, δεν έμεινε εκεί. Πλέον, η τάση που έχει συνδεθεί με την έννοια της καθαριότητας έχει μεταφερθεί και στα μανικιούρ μας. Η τάση του clean girl αυξάνεται συνεχώς στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο TikTok.

Στην ουσία πρόκειται για τα περιποιημένα σχεδόν διάφανα νύχια, που δείχνουν super polished. Για το συγκεκριμένο εφέ στα νύχια, χρησιμοποιούνται sheer nudes και απαλά ροζ, πολύ κοντινά στη φυσική απόχρωση των νυχιών, με ένα πολυτελές όμως φινίρισμα. Μετά το βερνίκι εφαρμόζεται πάντα ένα glossy top coat για το απόλυτο λαμπερό εφέ.

Τα βήματα για το clean girl manicure

Στην κατηγορία των clean girl nails μπορεί να ενταχθεί και το baby french manicure με τη λεπτή λευκή γραμμή στο τελείωμα, όπως τα διακριτικά σχέδια στα νύχια. Όσο για το σχήμα; Τα νύχια είναι κοντά ή οβάλ με στρογγυλεμένες άκρες, για να διατηρείται το πολυπόθητο μίνιμαλ στυλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό