15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Cigars of the Pharaoh, έρχεται μέσα στο 2023 το νέο game

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια έχουμε στο προσκήνιο ένα νέο game με πρωταγωνιστή τον Tintin, τον οποίο γνωρίζουμε καλά όσοι έχουμε κάποια χρόνια στην πλάτη μας από τα ομώνυμα κομικς των περασμένων δεκαετιών που έχουν πουλήσει περισσότερα από 275 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Πρόκειται για το Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, μια δουλειά της Pendulo Studios που θα κυκλοφορήσει από τη Microids για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch μέσα στο 2023, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία.

Ο διάσημος Βέλγος ρεπόρτερ και η παρέα του θα βιώσουν μια μοναδική περιπέτεια από την Αίγυπτο στην Ινδία με ενδιάμεση στάση στην Αραβία. Αφότου συναντηθεί με τον Professor Sarcophagus κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μεσόγειο, ο Tintin θα συμμετέχει στην αναζήτηση του τάφου του φαραώ Kih-Oskh και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά του.

Το Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh θα είναι, σύμφωνα με τους δημιουργούς, ένα παιχνίδι adventure με όλα τα κλασικά στοιχεία εξερεύνησης, γεμάτο γρίφους και ανατροπές, εμπλουτισμένο με πληθώρα cinematic σκηνών για να βυθιστεί ο gamer πλήρως στην χαρακτηριστική ατμόσφαιρα των περιπετειών του Tintin.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό