21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Charlotte Casiraghi: Κομψή και στυλάτη εμφάνιση στο show της Chanel στο Παρίσι

Ειδήσεις Ελλάδα

H Charlotte Casiraghi παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Η κομψή γαλαζοαίματη κάθισε στην πρώτη σειρά και απήλαυσε το fashion show της Chanel καθώς είναι ambassador του διάσημου οίκου μαζί με την Penelope Cruz.

Αναλυτικότερα, η 37χρονη κόρη της Καρολίνας του Μονακό ταξίδεψε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Chanel και παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα κομψότητας και στυλ με την εμφάνισή της.

Η Charlotte Casiraghi επέλεξε ένα total look Chanel και ήταν πολύ κομψή και όμορφη. Φόρεσε ένα σικάτο τουίντ ταγιέρ με ασορτί παντελόνι σε  σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο συνδύασε με λευκή τσάντα.

Η νέα συλλογή του οίκου

Η ανοιξιάτικη collection που σχεδίασε η Virginie Viard για την Chanel, ήταν μία μια ωδή στην μοντέρνα πολυτέλεια με αναφορές στη Villa Noailles ένα αρχιτεκτονικό συγκρότημα με epic style που χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Robert Mallet-Stevens, στη Νότια Γαλλία.

Ρίγες, denim, navy αισθητική, πολυτελή tweed, floral δημιούργησαν την απόλυτη summer stylish γκαρνταρόμπα του οίκου Chanel συνδυασμένα με flipflops και μπαλαρίνες. Τα αξεσουάρ της συλλογής περιλάμβαναν rose τσόκερ, layering από pearl κολιέ, γυαλιά και μοναδικές τσάντες με το logo του οίκου.

Δείτε το fashion show

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό