21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Celia Κritharioti – Νίκος Τσάκος: Η κοσμική Αθήνα στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων τους στο Μαρακές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Τσάκος και η Celia kritharioti με αφορμή τα γενέθλιά τους διοργάνωσαν ένα χλιδάτο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρακές με καλεσμένους λίγους και καλούς φίλους τους.

Οι καλεσμένοι έλαβαν την παρακάτω πρόσκληση και ταξίδεψαν για τη χώρα της βορειοδυτικής Αφρικής.

Μαζί τους φυσικά ήταν τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτης, Ελισάβετ και Ειρήνη, ο αδελφός της σχεδιάστριας μόδας, Νίκος Κριθαριώτης καθώς και η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, ο Χρύσανθος Πανάς, ο εφοπλιστής, Χάρης Βαφειάς, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και η Μαρίνα Βερνίκου. Επίσης, στην παρέα ήταν και ο γνωστός manager Γιώργος Ντάβλας.

Για το πάρτι επέλεξαν ένα χλιδάτο ξενοδοχείο που έμοιαζε με μαροκινό παλάτι.

Η διακόσμηση ήταν άκρως καλοκαιρινή με πολύ χρώμα φυτά και καλοκαιρινά φρούτα…

Τα βλέμματα όλων έκλεψε η Celia Κritharioti, η οποία επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα με κεντήματα και εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια στην ίδια απόχρωση.

Οι κόρες της Ειρήνη και Ελισάβετ φόρεσαν δημιουργίες της μητέρας τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου φόρεσε ένα σούπερ μίνι μακρυμάνικο φόρεμα με τονισμένους ώμους.

Τα stories, φυσικά, πήραν φωτιά, με τους καλεσμένους του ζευγαριού να πλημμυρίζουν τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από το διήμερο στο Μαρακές. Μάλιστα, η Καλομοίρα ήταν εκείνη που ανέλαβε να τραγουδήσει το γενέθλιο τραγούδι στο αγαπημένο ζευγάρι.

Δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη φορούσαν και οι καλεσμένες, με πρώτη από όλες τη Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και την Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία φόρεσε μια δημιουργία που χαρακτήρισε το ομορφότερο φόρεμα που έχει φορέσει στη ζωή της.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό