17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Buzzer-beater πίσω από το κέντρο ο Παπαγιάννης σε νεκρό χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο, αδύνατο, αδιανόητο, συγκλονιστικό… Μερικές από τις λέξεις με τις οποίες θα μπορούσε κανείς να περιγράψει αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Παπαγιάννης, ωστόσο στην πραγματικότητα…. δεν αρκούν! Ο Έλληνας αθλητής πέτυχε ένα τρομερό buzzer-beater τρίποντο αρκετά πίσω από το κέντρο και έστειλε το ματς της Φενέρμπαχτσε στην παράταση κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ (27/01).

Συγκεκριμένα, η ομάδα με προπονητή τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, έκλεψε την μπάλα και έβαλε καλάθι με 1.9 δευτερόλεπτα να απομένουν. Η Φενέρ έχανε με 96-93, οι παίκτες της τα είχαν… ήδη παρατήσει, ενώ ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είχε πάει να δώσει το χέρι του στον αντίπαλο προπονητή. Τότε, όμως, «μίλησε» ο Παπαγιάννης.

Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» πήρε την μπάλα και δίχως να το σκεφτεί την… πέταξε προς το αντίπαλο καλάθι. Προς έκπληξη όλων, εκείνη κατέληξε μέσα (!) και ο Παπαγιάννης έστειλε το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 96-96. Εκεί, η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 110-105 εκτός έδρας και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Παπαγιάννης σημείωσε 15 πόντους στο παιχνίδι, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε 17 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Τα δύο επόμενα ματς για τη Φενέρ στη «διαβολοδβομάδα» της Euroleague είναι αμφότερα μακριά από την Τουρκία, κόντρα σε Βιλερμπάν (30/01, 21:00) και Μονακό (02/02, 21:30).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό