19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Buzzer beater για Ατρόμητο με τραγικό λάθος Χόβαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία απ’ τον Πανσερραϊκό (1-1), χάρις σε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αντριάν Χόβαν και σκόρερ τον Τζοβάρα στο 90+4′, για την 3η αγωνιστική των playouts, όπως και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1), στο Περιστέρι, με «ήρωα», τότε, τον Αντζιέλσκι (90+4′)

Ο Πανσερραϊκός έκανε, από νωρίς, αισθητή την παρουσία του. Κερδισμένο φάουλ απ’ τον Πομόνη, σέντρα του Ουάρντα και καρφωτή κεφαλιά απ’ τον Άλεκσιτς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν «κεφάλι» στο σκορ, μόλις στο 19ο λεπτό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κυριαρχούσε και σκόραρε ξανά με τον Ουάρντα, αυτή τη φορά, αλλά ακυρώθηκε, ως οφσάιντ (37′).

Eurokinissi

Mε τον ίδιο, χαμηλό, ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο. O Ατρόμητος είχε την μεγάλη φάση με δοκάρι από εξαιρετική ενέργεια του Ρομπάιγ (47′) και λίγα λεπτά αργότερα (55′) μία κεφαλιά του Βέργου, που πέρασε λίγο έξω απ’ την εστία του Χόβαν.

Εurokinissi

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (90+4′), μετά το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα των Σερραίων, Χόβαν. Τραγική έξοδος του Σλοβάκου κίπερ, ο Τζοβάρας τον «κρέμασε» και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην κορυφή η ομάδα του Σάσα Ίλιτς με 33 βαθμούς, παρέμεινε στους 31 και δεύτερος ο Πανσερραϊκός.

Eurokinissi

Ενδεκάδες:Ατρόμητος (Σ.Ίλιτς, 4-3-3): Μαρτσεζιάνι – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης – Φριντζόνσον (46′ Βαλένσια), Έρλινγκμαρκ (46′ Γκονζάλεθ), Κουέν – Ρομπάιγ, Βέργος (70′ Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46′ Βρακάς)Πανσερραϊκός (Π.Γκαρσία, 4-2-3-1): Χόβαν – Πεταβράκης, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης – Μορέιρα, Ουεντραόγκο – Ουάρντα (90+3′ Μασκανάκης), Αλέκσιτς (86′ Σοφιανός), Τόμας (67′ Γούλερι) – Μπετανκόρ (67′ Χατζηστραβός)

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playouts:Σάββατο (06/04):Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1 (90+4′ Τζοβάρας – 19′ Άλεκσιτς)19:30, Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά (Nova Sports Prime)19:30, Παναιτωλικός – Βόλος (Cosmote Sport 2 HD)20:00, ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα  (Cosmote Sport 1 HD)

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό