15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Bundesliga: «Καταιγιστική» Ντόρτμουντ, σώθηκαν στο τέλος Φράιμπουργκ και Ντάρμσταντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga, που προσέφερε θέαμα και ένα… τσουβάλι γκολ. Δυναμικό πέρασμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Κολωνία, η επικράτησε επί της τοπικής ομάδας με 4-0. Με γκολ στις καθυστερήσεις η Ντάρμσταντ κατάφερε να επανέλθει από το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Άιντραχτ και πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ματσάρα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλους για τη νίκη και τον Σαλάι να λυτρώνει τη Φράιμπουργκ στο 85’. Χάιντενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες για κάθε πλευρά.

Κολωνία – Ντόρτμουντ 0-4

Εύκολο έργο για τους «κίτρινους» αποδείχθηκε το συγκεκριμένο ματς αφού σκοράροντας τέσσερις φορές πέρασαν χωρίς άγχος από την Κολωνία. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό ο Μάλεν μετά από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Γιούλιαν Μπραντ. Στο 58’ ο Νίκλας Φούλκρουγκ στέλνει στα δίχτυα την μπάλα ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Σάντσο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάλεν διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αυξάνοντας τη διαφορά στα τρία γκολ. Το τελικό 4-0 ήρθε να γράψει ο Μουκοκό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ντάρμσταντ – Άιντραχτ 2-2

Η ομάδα της Φρανκφούρτης βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ διαφορά με σκόρερ τους Νκουνκού (33΄) και Νάουφ (51’) αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 61’ μείωσε σε 2-1 ο Γιουστβάν και στις καθυστερήσεις ο Κλάρερ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης δίνοντας ένα βαθμό στην ομάδα του.

Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 3-2

Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Χόλερ (37’) και Γκρίφο (55’) για να δώσουν μία διαφορά ασφαλείας δύο τερμάτων στη Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ελάχιστα αργότερα με τον Βέγκχορστ (57΄) ενώ ακριβώς είκοσι λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με γκολ του Μπάιερ. Τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν για τους γηπεδούχους όταν στο 82ο λεπτό ο Γκούλντε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφού ο Ούγγρος επιθετικός Σαλάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 85’.

Χάιντενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 1-1

Ήπια εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χάιντενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ καθώς πέτυχαν από ένα γκολ η καθεμία και έμειναν στο 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Τσέρνι και με αυτογκόλ του Γιεντζ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Άρης Κωνσταντινίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό