23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Blue Horizon: Κατέρρευσε στο Πρωινό η σύζυγος του ύπαρχου – «Είναι ψυχολογικά ράκος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σύζυγος του κατηγορούμενου Υπάρχου που έσπρωξε τον Αντώνη από το Blue Horizon, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατό του, μίλησε στο Πρωινό και κατέρρευσε.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου με δυσκολία περιέγραψε τα όσα βιώνει μετά το περιστατικό.

Η σύζυγός του είπε: «Τον άντρα μου τον είδα όταν τον είχαν στην Ασφάλεια. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε: σήμερα θα κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, προσπαθώ να φανώ δυνατή για τα παιδιά μας, για τον ίδιο. Πρέπει να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Και πρόσθεσε στο Πρωινό: «Ο σύζυγός μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει. Έτσι όπως το παρουσιάζετε, δείχνει ότι ο άντρας μου ήθελε να το κάνει. Εννοείται ότι δεν ήθελε».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ακόμα εκείνη τη στιγμή. Είναι μόλις λίγες μέρες. Κάπως πρέπει και εκείνος να το αποδεχθεί, να μπορέσει να μιλήσει τουλάχιστον με μένα. Με τους δικηγόρους του σίγουρα το έχει κάνει.

Όταν πηγαίνω και τον βλέπω για ένα τέταρτο, δεν μπορώ να κάθομαι και να τον ρωτάω τι και πώς έγινε. Πρέπει να τον στηρίξω, γιατί σας λέω ότι είναι ψυχολογικά ράκος».

«Είναι 15 χρόνια στα καράβια, δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Τα παιδιά δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι τώρα ο πατέρας τους. Τους έχω εξηγήσει ότι είναι στο Λιμενικό και ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες λόγω ενός ατυχήματος στο πλοίο.

Ξέρω τον σύζυγό μου και όλο αυτό που έχει παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες είναι τραγικό. Τον χαρακτηρίζουν χωρίς να τον ξέρουν, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, βοηθάει τους γύρω του» είπε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα θα επικοινωνήσω με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη να τους συλλυπηθώ. Πρέπει να αισθανθώ πιο δυνατή για να μπορέσω να το κάνω, έτσι το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή», κατέληξε η σύζυγος του κατηγορούμενου Υπάρχου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό