16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Blue Horizon: Η πρώτη δημόσια δήλωση του ύπαρχου που έσπρωξε τον Αντώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ύπαρχος του Blue Horizon μιλάει για πρώτη φορά δημόσια μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη 

Για πρώτη φορά, ο ύπαρχος του Blue Horizon, που σύμφωνα με τα βίντεο φέρεται να έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη από τον καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα τον πνιγμό του έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου», αναφέρει στην Κέλλυ Χεινοπώρου.

Στην εκπομπή, μίλησε ζωντανά και η σύζυγος του υπάρχου, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς και τόνισε ότι ο «άνδρας της δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» και ότι «βοηθούσε τον κόσμο και ήταν ένας καλός άνθρωπος» ενώ όπως είπε με τρεμάμενη φωνή, όταν σταθεί πιο δυνατή θέλει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη για να συλλυπηθεί.

Μετά το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά και την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, ο ύπαρχος και ο πλοίαρχος του Blue Horizon, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό