14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Black Friday προσφορές που κολάζουν μόνο από τον Κωτσόβολο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φετινό Black Friday στον Κωτσόβολο δεν είναι σαν όλα τα άλλα μιας και θα είναι αμαρτία να μην το εκμεταλλευτούμε, καθώς οι τιμές, η ποικιλία των προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας αλλά και οι αυθημερόν παραδόσεις, κάνουν τον Κωτσόβολο τον ιδανικό Black Friday προορισμό. Ειδικότερα όταν υπάρχει πλούσιο απόθεμα και είμαστε σίγουροι πως αυτό που χρειαζόμαστε θα το βρούμε άμεσα, αυτό θα κάνει όλους χαρούμενους που επέλεξαν τα καταστήματα Κωτσόβολος για τις αγορές τους.

Yπηρεσίες που είναι αμαρτία να τις χάσεις!

Αυθημερόν παράδοση και παράδοση σε 24 ώρες

Όταν κάνουμε τις αγορές μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, όλοι συνήθως σκεφτόμαστε “άντε να δούμε πότε θα παραλάβω. Ο Κωτσόβολος κάνει τις παραδόσεις με νέες ταχύτητες, καθώς όπου κι αν βρισκόμαστε, η παραγγελία μας έρχεται άμεσα στον χώρο μας για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η διαδικασία είναι απλή για να γίνει κάτι τέτοιο! Αν παραγγείλουμε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 210 28 99 999, θα παραλάβουμε στην πόρτα μας μέσα σε 24 ώρες. Και αυτό ισχύσει σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Το καλύτερο όμως είναι πως αν παραγγείλουμε μέχρι τη 13:00, η παραγγελία μας θα παραδοθεί την ίδια ημέρα! Με λίγα λόγια, μπορούμε να ξυπνήσουμε το πρωί και από την άνεση του καναπέ μας να παραγγείλουμε το προϊόν που θέλουμε και να το παραλάβουμε εντός της ίδιας ημέρας, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς επιπλέον κόπο!

Collect at Stores – Quick points

Μια ακόμη υπηρεσία που κολάζει, είναι η παραλαβή των προϊόντων σε ένα από τα 73 Quick Points έξω από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ακόμα και σε 20 λεπτά, ταχύτατα και με ασφάλεια, δίνοντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να επιλέξουν και να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα!

Scan & Go

Θέλουμε να κάνουμε τις αγορές μας με φωτογραφική ταχύτητα; Βγάζουμε το κινητό μας, σκανάρουμε και σε μια στιγμή το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι μας. Επιλέγουμε άμεση παραλαβή από το Quick Point που μας περιμένει ακριβώς απ’ έξω. Κι έτσι, χάρη στην υπηρεσία Scan & Go, οι αγορές μας έχουν ολοκληρωθεί άμεσα, σε τρία μόνο βήματα!

Ευέλικτοι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία

Επειδή είναι αμαρτία να περιμένουμε στην ουρά για το ταμείο και να χάνουμε χρόνο για να παραλάβουμε το προϊόν μας, ο Κωτσόβολος μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ευέλικτους και άμεσους τρόπους πληρωμής χωρίς αναμονή στα ταμεία.

Pay Express

Ο Κωτσόβολος δημιούργησε το Pay Express, για όσους προτιμούμε να κάνουμε τις αγορές μας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώσουμε την αγορά μας σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος χωρίς να περάσουμε από κάποιο ταμείο. Αυτό γίνεται μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, έτσι ώστε όταν αποφασίσουμε το προϊόν που θα αγοράσουμε, να ολοκληρώσουμε την αγορά μας άμεσα μέσω του τερματικού, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε σε κάποιο ταμείο για να εξυπηρετηθούμε.

Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες που έχουμε κάνει μέσω internet και έχουμε επιλέξει το collect@store, ενώ σε συνδυασμό με τα ταμεία express, που αποτελούν μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Cashdro

Ο Κωτσόβολος ωστόσο έχει μεριμνήσει και για όσους δεν επιθυμούν ή δε μπορούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, φέρνοντας τα Cashdro μηχανήματα, σε επιλεγμένα καταστήματα για την πραγματοποίηση πληρωμών με μετρητά, εκτός των ταμείων, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία αναμονή στα ταμεία.

Ο Κωτσόβολος μας έχει κυριολεκτικά κολάσει όχι μόνο με τις Black Friday προσφορές αλλά και με τις υπηρεσίες που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε στον παράδεισο για την αγορά των αγαπημένων μας προϊόντων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό