17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Asus ROG Phone 6D Ultimate: Φωτογραφίες από την TENAA επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Asus ROG Phone 6D θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Επίσημες πηγές, αλλά και το AnTuTu, έχουν αποκαλύψει ότι θα είναι βασικά πανομοιότυπο με το ROG Phone 6 Pro, αλλά με μια αλλαγή chipset στο MediaTek Dimensity 9000+ και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης.

Τώρα η TENAA φέρνει ένα σύνολο φωτογραφιών του ROG Phone 6D Ultimate που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον σχεδιασμό του, λύνοντας όποιες απορίες.

Άλλο leak δείχνει πως είναι πιθανό να υπάρχει και ένα Vanilla ROG Phone 6D. Τα renders του παρουσιάζουν ένα τηλέφωνο που είναι πρακτικά πανομοιότυπο με το υπάρχον ROG Phone 6 Pro, ενώ τα renders του ROG Phone 6D Ultimate και τώρα οι φωτογραφίες TENNA διαθέτουν επίσης πολύ παρόμοιο πίσω σχέδιο, αλλά όχι πανομοιότυπο. Το μικρό λογότυπο RGB “DARE TO PLAY” στο πίσω μέρος λείπει από το ROG Phone 6D Ultimate, ενώ υπάρχει σε κάθε άλλο μοντέλο.

The ULTIMATE thermal technology is coming on September 19!

The ROG Phone 6D Ultimate will feature a new advanced cooling system that allows airflow unlike any ROG Phone before.

You don’t want to miss it ▶️ https://t.co/zYjln8DYT8#ROG #ROGPhone6DUltimate pic.twitter.com/ZFeoc6sYhd

— ROG Global (@ASUS_ROG) September 2, 2022

Κοιτάζοντας προσεκτικά το πρόσφατο βίντεο teaser της Asus, παρατηρήσαμε ότι η μονάδα που παρουσιάζεται σε αυτό το κλιπ βρίσκεται στην πραγματικότητα μόνο στο ROG Phone 6D Ultimate στη θέση του εν λόγω λογότυπου RGB.

Πιστεύουμε ότι η μονάδα είναι ένας μηχανοκίνητος αεραγωγός κάποιου είδους που προορίζεται να διευκολύνει την επιπλέον ψύξη στο 6D Ultimate. Σύμφωνα με το βίντεο, η ενότητα προορίζεται να ανοίγει και να κλείνει και θα μπορούσε να υποδείξει μερικά πράγματα. Θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι η Asus σχεδίασε ένα νέο AeroActive Cooler για το 6D Ultimate για να το κάνει να λειτουργεί σε συνδυασμό με τον αεραγωγό. Ή, ίσως το υπάρχον ψυγείο AeroActive 6 μπορεί ήδη να το κάνει αυτό μια χαρά. Μια ακόμη πιο τολμηρή πιθανότητα θα ήταν η πιθανή συμπερίληψη ενός εσωτερικού ανεμιστήρα στο 6D Ultimate. Ωστόσο, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό