18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

AstroΤσαούσα 19/07-25/07: Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε…

Αν και ξεκινάει ελπιδοφόρα αυτή η εβδομάδα με το τρίγωνο του Ηλίου από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 20, όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν τα λες κακά στραβά και ανάποδα.

Μάνι μάνι την ίδια μέρα Άρης και Κρόνος συναντιούνται με όψη αντίθεσης. Ο πρώτος είναι στην Παρθένο και ο δεύτερος στα Ψάρια και μία μεταξύ τους συνάντηση μόνο καλή δεν είναι. Τα 1αδεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα νιώθουν έντονη πίεση ή ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο, ενώ και μία καταθλιψούλα μπορούν να την τσιμπήσουν εύκολα.

Στις 21 έχουμε την αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, άλλη μαύρη μαυρίλα πλάκωσε κι από εκεί πέρα. Τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων επηρεάζονται αυτή τη φορά και περισσότερο οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Στις 22 η Αφροδίτη μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη στις 24 στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, ενώ την ίδια μέρα για να μην έχουν παράπονο οι Σταθεροί (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι), ειδικά εάν είναι του 3ου δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και αναμένονται εκρηκτικότατοι καβγάδες και συμπεριφορές άνευ προηγούμενου. Θα τρίβουμε τα ματάκια μας με ό,τι δούμε κι ό,τι ακούσουμε, με την κακή την έννοια δυστυχώς…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό