23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Aston Martin: Ο Vettel δεν θα αντικαταστήσει τον Stroll

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά συνέπεια, η βρετανική ομάδα κάλεσε τον έναν από τους δύο εφεδρικούς οδηγούς της, τον Felipe Drugovich, και όχι τον Stoffel Vandoorne, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στο Cape Town για το E-Prix της Νότιας Αφρικής, του πρωταθλήματος της Formula E. To ερώτημα που γεννάτε τώρα είναι αν ο Stroll θα καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα ανοίξει επίσημα η αυλαία της φετινής σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1, στο GP του Μπαχρέιν.
Ο επικεφαλής της Aston Martin, Mike Krack, τόνισε ότι ο Stroll παραμένει η προτεραιότητα της ομάδας και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν ο Καναδός θα είναι σε κατάσταση να οδηγήσει. Ωστόσο, ο Krack άφησε να εννοηθεί πως μια από τις επιλογές της ομάδας είναι και ο Sebastian Vettel, για να καλύψει το κενό του τραυματία Stroll για όσο χρειαστεί.
Παρόλα αυτά, ο Drugovich παραμένει η επικρατέστερη επιλογή για το Μπαχρέιν, εάν εν τέλει ο Stroll είναι ανέφικτο να οδηγήσει, κάτι που θα είναι και το πιο δίκαιο. Αν όμως, το πρόβλημα τραυματισμού του Stroll είναι μακροχρόνιο, υπάρχει περίπτωση η Aston Martin να ζητήσει από τον Sebastian Vettel να τον αντικαταστήσει για κάποιους αγώνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό