16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Apple Vision Pro: Σε αυτές τις 9 χώρες θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple θα προσθέσει σύντομα 12 νέες γλώσσες στο εικονικό πληκτρολόγιο του Vision Pro, με βάση τον κώδικα που ανακάλυψε το MacRumors.

Αυτήν τη στιγμή, το πληκτρολόγιο Apple Vision Pro υποστηρίζει μόνο αγγλικά (ΗΠΑ) και Emoji, αφού η κυκλοφορία του περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να φέρει το Vision Pro σε νέες χώρες, η Apple πρέπει να προσθέσει υποστήριξη για επιπλέον γλώσσες. Ο κωδικός υποδεικνύει ότι θα προστεθούν οι ακόλουθες γλώσσες:

Απλοποιημένα ΚινέζικαΑγγλικά (Αυστραλία)Αγγλικά (Καναδάς)Αγγλικά (Ιαπωνία)Αγγλικά (Σιγκαπούρη)Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο)Γαλλικά (Καναδάς)Γαλλικά (Γαλλία)Γερμανικά (Γερμανία)Ιαπωνικά

Είναι πολύ πιθανό αυτές οι γλωσσικές προσθήκες να υπαινίσσονται τις χώρες όπου η Apple θα κυκλοφορήσει το Vision Pro στη συνέχεια. Αυτές είναι η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊβάν είναι επίσης πιθανές υποψήφιες.

Όταν κυκλοφόρησε το Vision Pro, η Apple είπε ότι θα φέρει το Vision Pro σε άλλες χώρες αργότερα αυτό το έτος, αλλά η εταιρεία δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι το Κουπερτίνο θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του Vision Pro σε επιπλέον αγορές πριν από το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών του Ιουνίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό