25 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Apple – iOS 18: Στην τελική ευθεία οι συνομιλίες με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας με την OpenAI, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να ενεργοποιήσει ορισμένες από τις λειτουργίες της που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη στο επερχόμενο iOS 18.

Ωστόσο, η πηγή λέει ότι οι δύο εταιρείες δεν βιάζονται ακόμη να ανακοινώσουν επίσημα τη συμφωνία. Προηγούμενα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Apple βρίσκεται παράλληλα σε συνομιλίες και με την Google για να χρησιμοποιήσει το chatbot Gemini που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη. Πιθανότατα δηλαδή η εταιρεία διερευνά και άλλες επιλογές.

Οι πρόσφατες φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα προσπαθήσει να φιλοξενήσει τις περισσότερες από τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης on device, με μια υποστήριξη από τα κέντρα δεδομένων της Apple. Αυτό θα δώσει στην Apple ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού όσον αφορά την ταχύτητα και το απόρρητο. Αυτό το σχέδιο, ωστόσο, μπορεί να μην είναι εφικτό εάν συνάψει συμφωνία με την OpenAI.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό