33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

“What If”: H Disney παρουσιάζει το τρέιλερ για την εμπειρία Marvel για το Apple Vision Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Disney μοιράστηκε ένα τρέιλερ για την καθηλωτική ιστορία Marvel από το Disney+ που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Vision Pro την Πέμπτη, 30 Μαΐου.

Το πρωτότυπο της Disney+ από τα Marvel Studios συνδέεται με το “What If…?”, τη σειρά κινουμένων σχεδίων, και θα κυκλοφορήσει ως αυτόνομη εφαρμογή για το Vision Pro.

Τι θα γινόταν αν… Διαλεγόσουν; Μπείτε στο Multiverse και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των Infinity Stones σε αυτήν την ιστορική πραγματικότητα από τα Marvel Studios, ILM Immersive και Disney+.

Το Multiverse βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Watcher χρειάζεται τη βοήθειά σας. Επικίνδυνες παραλλαγές κυνηγούν Infinity Stones και αλλάζουν τη μοίρα όχι μόνο της πραγματικότητάς τους, αλλά και της δικής σας. Για να σώσετε τη μοίρα του Multiverse, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χέρια για να μάθετε μυστικά ξόρκια, να υπερασπιστείτε τους συμμάχους σας σε επικές μάχες και πολλά άλλα. Αλλά, να είστε προσεκτικοί… όλα μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται.

Το What If…? αναπαράγει γεγονότα από το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel με απροσδόκητους τρόπους και στο Vision Pro, οι θαυμαστές θα μπορούν να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας καθηλωτικής ιστορίας που μεταμορφώνει τον χώρο γύρω τους.

Υπάρχουν πολύπλευρες παραλλαγές βασικών χαρακτήρων της Marvel, ευκαιρίες για να μάθετε μυστικιστικές τέχνες και μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δύναμη των Infinity Stones. Η Marvel λέει ότι οι χρήστες θα «διασταυρωθούν μεταξύ επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας» ενώ περνούν από την αφηγηματική περιπέτεια, αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα μάτια τους.

Το παιχνίδι διαθέτει νέα και εμβληματικά “περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα” από το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, με εντυπωσιακά γραφικά και υποστήριξη για χωρικό ήχο.

Η καθηλωτική ιστορία του Vision Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό