16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Apple ID: Τίτλοι τέλους μέσα στο 2024 – Θα μετονομαστεί σε Apple Account

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple φαίνεται να προετοιμάζεται για ένα σημαντικό rebrand του γνωστού λογαριασμού Apple ID μέσα στο 2024. Η εταιρεία σχεδιάζει να το μετονομάσει σε Apple Account, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, με την αλλαγή να εφαρμόζεται αργότερα φέτος.

Το Apple ID είναι ένας λογαριασμός που επιτρέπει στους χρήστες της Apple να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το iCloud και το App Store. Η επιλογή δημιουργίας και σύνδεσης σε ένα Apple ID είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες της Apple και είναι προσβάσιμη στους χρήστες για πάνω από μια δεκαετία. Με ένα Apple ID, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές και μουσική, να συγχρονίζουν δεδομένα ασύρματα μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το iCloud και να κάνουν αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, μεταξύ άλλων.

To πιο πιθανό σενάριο είναι η αλλαγή να έρθει παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 18 (Κωδική ονομασία Crystal) και του macOS 15 (Κωδική ονομασία Glow). Οι εφαρμογές συστήματος θα λάβουν τροποποιήσεις για να αντικατοπτρίζουν την αλλαγή, όπως και ο ιστότοπος της Apple.

Αν και υπάρχουν περιπτώσεις του όρου “Apple Account” στον ιστότοπο της Apple και ως μέρος μεγαλύτερων φράσεων όπως “Apple Account Balance”, οι πληροφορίες λένε ότι η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες αναφορές του “Apple ID” με “Apple Account” ως μέσο αλλαγής επωνυμίας του χαρακτηριστικού.

Κλείνοντας, να πούμε πως η Apple συνηθίζει να δοκιμάζει πολλά ονόματα μάρκετινγκ πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος, επομένως και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αλλάξει γνώμη για το Apple Account και να το πει κάπως αλλιώς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό