18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Apple: H πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της δεν θα είναι iPhone

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple είναι στη φάση που σκέφτεται το σχεδιασμό της αναδιπλούμενης συσκευής της καθώς οι εργασίες για το project είναι εντατικές.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Digi Times που επικαλείται πηγές της Ταϊβανέζικης αλυσίδας εφοδιασμού σε μια δημοσίευση πίσω από paywall. Όπως ισχυρίζεται, η Apple αναπτύσσει το πρώτο της foldable προϊόν για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες, η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι θα είναι μια “μεγαλύτερη συσκευή” αντί για ένα iPhone. Έχουν στραφεί σε ένα tablet ή notebook και, αυτή τη στιγμή, οι προσπάθειες σχεδιασμού της συσκευής λέγεται ότι συγκλίνουν πριν από τα σχέδια για μαζική παραγωγή.

Tα τελευταία χρόνια, οι μηχανισμοί για τους μεντεσέδες των αναδιπλούμενων έχουν γίνει όλο και πιο προηγμένοι αλλά το πρόβλημα της Apple φέρεται να είναι η ανάπτυξη ενός πάνελ που να ανταποκρίνεται στις ποιοτικές απαιτήσεις της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η φημολογούμενη αναστολή από την Apple της ανάπτυξης πάνελ αναδιπλούμενων οθονών από τη Samsung και η εσωτερική αναδιοργάνωση για τη μετακίνηση μηχανικών του Vision Pro στο project δεν είναι αντιφατικές κινήσεις, καθώς η εταιρεία δίνει υπερβολική προτεραιότητα στην ποιότητα.

Το δημοσίευμα εξήγησε ότι η Apple δεν έχει σταματήσει να εργάζεται σε αναδιπλούμενες συσκευές, με την εταιρεία φέρεται να διαθέτει πλέον πολλά τμήματα υπεύθυνα για διαφορετικές σειρές foldable προϊόντων. Η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό