17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Alec Monopoly: Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο με τον εφοπλιστή φίλο του, Βασίλη Μιχαήλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Alec Monopoly είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει σε όλο τον κόσμο για τα ιδιαίτερα έργα του, στα οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός Mr. Monopoly από το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Παρά τη διεθνή επιτυχία του, παραμένει απλός άνθρωπος. Ντύνεται casual, σκεπάζει τα βαμμένα ξανθά μαλλιά του με ένα κασκέτο που φοράει συνήθως στραβά, είναι επικοινωνιακός, χαμογελαστός και διαχυτικός. Όταν δεν ζωγραφίζει, του αρέσει να παίζει μουσική σε γνωστά clubs του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο όπου συνδυάζει δουλειά και διακοπές. Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gala: «Στη Μύκονο ανακάλυψα τον παράδεισό μου. Ονειρεύομαι να αποκτήσω κάποτε το δικό μου σπίτι στο νησί».

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε πριν λίγες μέρες τον εκκεντρικό εικαστικό μαζί με τον πολύ καλό του φίλο και γνωστό εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ κατά τη διάρκεια βόλτας τους με σκάφος. Οι δύο άντρες που έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία έκαναν μαζί και jet ski κι έδειχναν να περνούν υπέροχα.

Θυμίζουμε ο Βασίλης Μιχαήλ με καταγωγή από την Κύπρο είναι παντρεμένος με την κόρη του Mr Jumbo, Χριστίνα Βακάκη και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ο Alec Monopoly, κατά κόσμον Άλεκ Άντον, είναι ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης που για χρόνια έκρυβε το πρόσωπό του με το χέρι του ή κυκλοφορούσε με μάσκα. Το 2017 ήταν ένας από τους τρεις καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην κορυφή των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο και η δουλειά του πλέον φιλοξενείται στις κορυφαίες γκαλερί και μουσεία μοντέρνας τέχνης του κόσμου.

Εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό όνομά του από τον Mr. Monopoly, τον τραπεζίτη του ομώνυμου παιχνιδιού, τον οποίο ο ίδιος απεικονίζει σε διάφορα σενάρια μέσα στα έργα του.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό