19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Acun Ilicali: Full in love στη Μύκονο με την 24χρονη καλλονή σύντροφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Μύκονο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Acun Ilicali, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Survivor» στον Αγιο Δομίνικο, επισκέφτηκε το νησί των ανέμων με την νέα του σύντροφο, την 24χρονη νοσοκόμα που του έχει πάρει τα μυαλά, Ayca Cagla.

Η Ayca Cagla Altunkaya γεννήθηκε το 1999 και μοιάζει πάρα πολύ με την 3η σύζυγο του Acun, Şeyma Subaşı.

Μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασαν στο νησί και τα γενέθλιά της Ayca Cagla με ένα μεγάλο πάρτι.

Στα stories που ανέβασε ο Τούρκος παραγωγός στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνει την αδυναμία του στο αγαπημένο του εστιατόριο τη «Σπηλιά» στην Μύκονο, όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο με το σκάφος του.

Το βράδυ ακολούθησαν βίντεο από το σβήσιμο των κεριών στη γενέθλια τούρτα της καλλονής συντρόφου του, παρουσία φίλων και συνεργατών.

Μάλιστα ο Acun Ilicali ανήρτησε την Κυριακή, έξι φωτογραφίες του με την Ayca εκφράζοντας την αγάπη του στο πρόσωπό της!

 

Οι γάμοι και τα παιδιά

Ο Acun έχει στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής τρεις γάμους και τρία διαζύγια. Συνολικά έχει αποκτήσει 4 κόρες.

Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1989, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπανού. Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993.

Το 2003 παντρεύτηκε τη Zeynep, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά και Γιασεμίν.

Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Şeyma Subaşı, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγό του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν.

Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, από τη παράνομη σχέση του με την Subaşı, κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016.

Στη συνέχεια, το 2017 παντρεύτηκε με τη Şeyma Subaşı όμως ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο, αφού το 2018 έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου τους.

Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, από τη παράνομη σχέση του με την Subaşı, κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016. Στη συνέχεια, το 2017 παντρεύτηκε με τη Şeyma Subaşı όμως ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο, αφού το 2018 έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου τους.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό