20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

88χρονη διανυκτέρευσε σε νεκροταφείο γιατί… κλειδώθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε μια ηλικιωμένη από τη Χαλκίδα την Κυριακή η οποία αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει σε νεκροταφείο διότι κλειδώθηκε μέσα από τον φύλακα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η 88χρονη γυναίκα βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από τον φύλακα του κοιμητηρίου Χαλκίδας μπροστά στην καγκελόπορτα με ελαφρύ ρουχισμό και γονατισμένη.

Όπως εξήγησε στον φύλακα ο οποίος σάστισε όταν είδε την ηλικιωμένη γυναίκα εντός του νεκροταφείου, η γυναίκα είχε πάει να ανάψει το καντήλι του πεθαμένου γιου της. Όμως η ώρα πέρασε και ενώ το κοιμητήριο έκλεισε για βράδυ, η ίδια δεν το κατάλαβε με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα χωρίς να μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια.

Αφού της άνοιξε την άιθουσα προκειμένου να μπει και να ζεσταθεί, ο φρουρός κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε την ηλικιωμένη στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα παρέμεινε όλο το βράδυ εκτεθειμένη στο κρύο καθώς δεν υπήρχε καμία αίθουσα ανοιχτή για να προφυλαχθεί από την τσουχτερή θερμοκρασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό