17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

8 αντηλιακά με χρώμα για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το προϊόν 2 σε 1 για τέλεια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη, να νιώθουμε, ότι η επιδερμίδα μας αναπνέει σωστά. Τα πολλά layering στο μακιγιάζ δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τις ημέρες του καύσωνα. Γιατί; Γιατί εκτός, ότι θα επιβαρύνεις μαζί με τους εξωτερικούς παράγοντες ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σου, θα λιώνεις κάτω από τον ήλιο με τον ίδιο τρόπο, που θα λιώνει το παγωτό σου.

6 αρώματα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου το άρωμα του Ωκεανού

γιαΑυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις στο boudoir σου τις βαριές υφές και πούδρες που χρησιμοποιούσες τους προηγούμενους μήνες και να προσθέσεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου, προϊόντα με ελαφριές και απαλές υφές. Το θαυματουργό προϊόν που μας έχει λύσει τα χέρια είναι η αντηλιακή με χρώμα. Είναι το προϊόν που μας βγάζει ασπροπρόσωπες από το πρωί έως το βράδυ. Χαρίζει κάλυψη, προστασία και κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται πραγματικά αψεγάδιαστη.

Το προϊόν 2 σε 1!

Η απαλή υφή που έχει, την κάνει να απλώνεται εύκολα πάνω στην επιδερμίδα, χωρίς να φοβάσαι για τυχόν ατέλειες. -Μπορείς να την εφαρμόσεις πάνω στην ξαπλώστρα, μέσα στο αμάξι, στο δρόμο… παντού!- Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψεις την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες, τις εξωτερικές επιθέσεις και από τυχόν διχρωμίες στο δέρμα. Γιατί να φοράς και foundation και αντηλιακό; Φοράς αυτό το 2 σε 1 προϊόν και είσαι έτοιμη για βουτιές στη θάλασσα, για απογευματινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού και για beach parties με την παρέα σου.

Watermelon nails: Η τάση που θα φέρει το καλοκαίρι στο manicure σου

Extra tip: Προσοχή! Μην ξεχνάς να κάνεις refresh στο πρόσωπό σου, όποτε νιώθεις, ότι έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου. Check, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και δες τα 8 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Shopping Time:

Nivea, Sun UV Face Cream BB Spf50+

Frezyderm Sun, Screen Color Velvet Face Cream SPF 50UVA

Apivita Bee Sun, Safe Hydra Fresh Tinted Face Cream SPF50

Avène, Cleanance Solaire Teintee SPF50

La Roche Posay, Anthelios UVmune 400 Tinted Fluid

Korres, Yoghurt Sunscreen Face Cream SPF50 Tinted

Bioderma, Photoderm M Light Tinted Protective Cream

Garnier, SkinActive BB Cream Antimachas spf50

Έχεις μαύρα στίγματα στα πόδια; Πώς θα απαλλαγείς μια για πάντα από τα «Strawberry legs»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό