17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

7χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ και οργή προκαλεί η νέα υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα, καθώς ένας 7χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου με σκοπό να το ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 7χρονος χτύπησε έναν 8χρονο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών. Μάλιστα, κατά το περιστατικό φώναξε και ένα άλλο παιδί, προκειμένου να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη. Τέλος δεν δίστασε να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok, όπου και διατηρεί λογαριασμό, με σκοπό να προσελκύσει followers και views.

Ο 8χρονος πήγε σπίτι του κλαίγοντας, αφού περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη στη συνέχεια είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της. Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη, ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο θείος του 8χρονου μιλώντας στο gnomip.gr ανέφερε: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι.

Η μητέρα του 8χρονου πάντως σκέπτεται να υποβάλει μήνυση. Μάλιστα, όπως είπε, θα πρέπει η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Στην Πάτρα έχουν αναρτηθεί στο παρελθόν βίντεο με ξυλοδαρμούς ανηλίκων αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία. 13, 14 ή και 15 ετών…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό