23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

6+1 σύνολα με faux γούνα – Γιατί ο Ιανουάριος είναι σίγουρα ο μήνας της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το fluffy πανωφόρι που έχει κλέψει την καρδιά μας και όλοι οι τρόποι να το φορέσουμε.

Η faux γούνα είναι από τα πιο αγαπημένα μου πανωφόρια ever. Και για να ξεκινάω έτσι το συγκεκριμένο άρθρο καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει. Οπότε αν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό σε σχέση με το αν αισθάνεσαι άνετα να φοράς κάτι που μιμείται το τρίχωμα των ζώων, τότε καλό θα ήταν να μην συνεχίσεις την ανάγνωση. Μιλάμε, φυσικά, πάντα για οικολογικές γούνες, που είναι κατασκευασμένες από άλλα εναλλακτικά υλικά πλην της φυσικής γούνας των ζώων.

Υπήρξε περίοδος που η γούνα θεωρούνταν προνόμιο των αστικών τάξεων και κατέληξε να είναι ένα αγαπημένο πανωφόρι της τρίτης ηλικίας, κάτι που θα σου άφηνε ως κληρονομιά η γιαγιά σου. Όλα αυτά πριν την λατρέψουν και την αναδείξουν τα κορίτσια των 70s και πριν οι σύγχρονες fashion insiders τη λατρέψουν όσο κανένα άλλο χειμερινό jacket. Και όταν η μόδα αγαπήσει κάτι αυτό αυτόματα σημαίνει ότι μπαίνει στη ζωή μας πιο ανατρεπτικά από ποτέ. Γιατί μπορεί να φόρεσες τη γούνα σου μέσα στις γιορτές με τα βραδινά σου festive looks, αλλά τώρα τα πράγματα θα γίνουν αλλιώς.

Ο Ιανουάριος είναι ο κατεξοχήν μήνας που μπορείς να φορέσεις γούνα στη χώρα μας, γιατί αντικειμενικά έχουμε κρύο. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μάθεις να τη συνδυάζεις και με τα everyday casual σύνολά σου, όπως τα τζιν παντελόνια σου και τα office pants που επιλέγεις καθημερινά για το γραφείο.

Και το καλύτερο inspo που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι εννοείται το street style των fashion weeks. Μπορεί οι Εβδομάδες Μόδας με τις γυναικείες συλλογές να μην έχουν ξεκινήσει, αλλά εμείς έχουμε στα χέρια μας όλα εκείνα τα looks που θα μας εμπνεύσουν, μιας και στις ανδρικές Εβδομάδες Μόδας έχουν ταξιδέψει και πολλές κυρίες για να παρακολουθήσουν τα shows. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα σύνολα.

Και μία extra αλλά πολύ σημαντική σημείωση για το τέλος: αν δεν αγαπάς ένα πανωφόρι σε faux γούνινη υφή, μην ξεχνάς ότι μπορείς πάντα να φορέσεις τη γούνα σε λεπτομέρειες, όπως ένα καπέλο, ένα ζευγάρι παπούτσια ή έναν ωραίο λαιμό πάνω από το παλτό σου.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish ζεστά πανωφόρια που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

6+1 looks με την αγαπημένη μας γούνα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό