16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

6η Ημερίδα Προσωπικής Ανάπτυξης «Καρκίνος και Θεραπεία Τραύματος»

Ειδήσεις Ελλάδα

To Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη 6η Ημερίδα Προσωπικής Ανάπτυξης, με τίτλο: «Καρκίνος και Θεραπεία Τραύματος», που θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24, την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 10 Οκτωβρίου 2022, ώρα 18:00-19:00.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας του κέντρου για τα οφέλη της Θεραπείας Τραύματος Expansion Therapy σε καρκινοπαθείς όπως και μελέτες του κέντρου των τελευταιων 7 ετών. Η ημερίδα απευθύνεται σε ειδικούς προσωπικής ανάπτυξης και ψυχικής υγείας, σε θεραπευτές κάθε είδους αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη Συναισθηματική τους μάθηση και τη βελτίωση της ζωής τους.

Ακολουθεί αναλυτικά στο πρόγραμμα:

Τι είναι το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων και το έργο του μέχρι σήμερα. Αργύρης Σ. Μάρδας, πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Θεραπεία Τραύματος και Επιλογή Καριέρας στην μετα Co Εποχή. Κωνσταντίνα Θεοδωρίδου, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. Αναφορά στην έρευνα της Θεραπείας Τραύματος Expansion Therapy σε Καρκινοπαθείς και τα αποτελέσματά της στην ψυχική υποστήριξη τους. Γιάννα Φαφαλιού, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική Υπεύθυνος Κέντρου. Τα ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Αργύρης Σ. Μάρδας, πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2109841088. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό