20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Αστέρας… άλωσε την Κρήτη και «στρογγυλοκάθισε» στην 6η θέση της Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, φεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Πρώτο ημίχρονο 

Με απανωτές ευκαιρίες ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Στο 7΄  το δυνατό σουτ του Λάρσον εκτός εστίας βρήκε στην άμυνα και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 17′  το διαγώνιο σουτ του Άρολντ Μοσκέρα από τα δεξιά, απέκρουσε ο Γραμματικάκης, ο οποίος έχει πάρει την θέση του τιμωρημένου Νίκου Παπαδόπουλου, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.

Στο 21′ το δυνατό διαγώνιο σουτ του Λουίς εκτός περιοχής, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Οι Κρητικοί βρήκαν ξανά χώρο και στο 25΄ . Ο Αμπάντα έκανε το γέμισμα στην περιοχή, αλλά ο  Φελίπε με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. 

Στην πρώτη καθαρή ευκαιρία του Αστέρα στο 38′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Καλτσάς με γύρισμα στην περιοχή βρήκε τον Χουάν Μιριτέλο που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. 

Δεύτερο ημίχρονο 

Οι Αρκάδες πίεσαν ψηλά, ο Καλτσάς έκλεψε, αλλά ο Καρώ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρεγκίς και νίκησε τον Μπάουμαν σημαδεύοντας στο κέντρο της εστίας στο 55′.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 76′ . Το σουτ του Ριέρα εντός περιοχής κατάφερε να αποκρούσει με το πόδι ο Γραμματικάκης, πραγματοποιώντας μια σπουδαία επέμβαση. 

Ο ΟΦΗ παρά τις φάσεις που δημιούργησε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ και ηττήθηκε για ακόμα μια φορά. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες πήραν μια σημαντική νίκη που τους ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Τζένη Παπαδοπούλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό