23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

5 deco trends που θα απογειώσουν το χώρο σου και δεν θα κοστίσουν ακριβά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανανέωση του σπιτιού σου μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

H υιοθέτηση νέων deco τάσεων στο εσωτερικό του σπιτιού σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς την άνοιξη. Το σαλόνι μας είναι ο πρώτος χώρος που αντικρίζουν οι καλεσμένοι μας και το μέρος όπου χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική ημέρα.

Οι ειδικοί σε θέματα διακόσμησης προτείνουν να βάλεις χρώμα στα δωμάτιά σου αυτή τη σεζόν και να κάνεις άμεσα την απαραίτητη αναβάθμιση του χώρου. Στην αγορά θα βρεις πολλά vintage έπιπλα σε γήινους τόνους, ξεχωριστά items όπως χρυσές γλάστρες, παστέλ μαξιλάρια και εντυπωσιακά κεραμικά είδη εμπνευσμένα από την Ανατολή.

Aν ψάχνεις τρόπο για να απογειώσεις την αισθητική του σπιτιού σου χωρίς ωστόσο να διαθέτεις μεγάλο budget, είμαστε εδώ για εσένα. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 μεγάλες τάσεις διακόσμησης που αποτελούν πρόταση για την άνοιξη του 2022 και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Ταπετσαρία στην οροφή; Γιατί να υιοθετήσεις το deco trend του 2022 (+10 ιδέες για να εμπνευστείς)
5 deco trends που αξίζει να υιοθετήσεις αυτή την άνοιξη

 

1) Retro

@homesense

Το συγκεκριμένο trend μας επιστρέφει σε πιο groove εποχές με εντυπωσιακές εκτυπώσεις και vintage έπιπλα σε βαθύ πορτοκαλί, σκούρο καφέ και πινελιές χρυσού. Επένδυσε σε ταπετσαρίες με σχέδια, κουρτίνες ή συνδυασμό χρωματιστών μαξιλαριών στον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

2) Zoύγκλα

@homesense

Φέρε την άνοιξη στο χώρο σου με γαλάζια έπιπλα, χρυσές γλάστρες με φυτά και ψεύτικο φύλλωμα σε κάθε σχήμα και μέγεθος.

3) Modern minimalist

@homesense

Οι λάτρεις του minimal αξίζει να επενδύσουν σε ουδέτερες αποχρώσεις για τους τοίχους τους δινοντας έμφαση στην υφή. Μην ξεχνάς πως τα ουδέτερα χρώματα συνδυάζονται καλά με τα πάντα.

4) Wabi sabi

@homesense

Εμπνεύσου από την Άπω Ανατολή για τις πρώτες ύλες. Πες ναι στους απαλούς γκρι τοίχους, στα κεραμικά αξεσουάρ και σε κλαδιά δέντρων. Αναζήτησε αντικείμενα από τη φύση όπως κόμπους, ρουστίκ ξύλα και χειροποίητα κεραμικά που είναι ανομοιόμορφα ή ελαττωματικά.

5) Ζωηρά pastels

@homesense

Πρόσθεσε στο χώρο items σε αποχρώσεις του baby blue, baby pink, κίτρινου και κρεμ, Συνδύασε απαλές υφές και υφάσματα για να πετύχεις ένα φωτεινό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό