24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

4 τηλεοράσεις που αξίζει να αποκτήσεις φέτος τη Black Friday

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια καινούργια τηλεόραση με εκπληκτική οθόνη 4K για ζωντανά γραφικά ή μια smart tv με πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

Μπορεί η επιλογή να φαντάζει δύσκολη γιατί οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς, τα διαθέσιμα μοντέλα είναι αναρίθμητα και οι πληροφορίες που θα πρέπει να αφομοιώσετε είναι πολλές.

Στο SHOPFLIX.gr όμως θα βρείτε όλες τις τηλεοράσεις σε απίστευτες τιμές για να διαλέξετε αυτή που εσείς θέλετε.

Και δεν χρειάζεται φυσικά να περιμένετε την Black Friday για να κάνετε τις αγορές σας αφού η Black Friday έχει ήδη ξεκινήσει στην πλατφόρμα και προσφέρει περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα σε σούπερ τιμές.

Κάντε τις αγορές σας γρήγορα και με μερικά κλικ και το SHOPFLIX.gr θα φροντίσει να παραλάβετε την νέα σας τηλεόραση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε, στην ημερομηνία παράδοσης που θα δείτε κατά την παραγγελία σου.

Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν είτε πάνελ LED, είτε OLED, είτε QLED. Στην πρώτη περίπτωση, θα βρείτε τις υποκατηγορίες Edge LED, Direct LED και Full Array, που αφορούν την τοποθέτηση και την πυκνότητα των λυχνιών LED που φωτίζουν τα pixels, αλλά και πιο οικονομικά μοντέλα Smart TV. Στην περίπτωση των τηλεοράσεων OLED τα ίδια τα pixels εκπέμπουν φως, με αποτέλεσμα εντυπωσιακά μαύρα, όμορφες αντιθέσεις (και υψηλότερες τιμές), ενώ οι τηλεοράσεις QLED διακρίνονται από την πιο πλούσια και φυσική γκάμα χρωμάτων.

Οι τηλεοράσεις OLED και QLED, με τα εντυπωσιακά χρώματα και αντιθέσεις που προσφέρουν είναι ιδανική επιλογή για τους σινεφίλ που θα μπορέσουν να απολαύσουν την εικόνα όσο ποτέ πριν. Ωστόσο, τεχνολογίες όπως το HDR, είναι ικανές να δώσουν εξαιρετικές αντιθέσεις ακόμη και σε τυπικές τηλεοράσεις LED – οπότε αν το budget σου είναι περιορισμένο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε θα πρέπει να επιλέξετε και τις διαστάσεις της νέας σας τηλεόρασης.

Προκειμένου να σας βοηθήσουμε επιλέξαμε τέσσερις  δυνατές επιλογές μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.

Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 43C645 HDR 2023 43″

Η TCL C645 παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με HDR 10+ και καθηλωτικά ηχητικά εφέ με τη βοήθεια του συστήματος ήχου Dolby Atmos, DTS Virtual:X DTS HD.

Aνεβάζει την οπτική εμπειρία σου με τον επεξεργαστή Aipq 3.0 που επεξεργάζεται το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο και την τεχνολογία Dolby Vision.

Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 43C645 HDR 2023 43″

Ακόμα, απoλαύστε την ανώτερη εμπειρία gaming χάρη στο 120Hz Game Accelerator.

Τηλεόραση LG Smart OLED55A23LA 55″ 4K UHD HDR 2022

Η τηλεόραση LG OLED55A23LA προσφέρει μια απόλυτη απόλαυση για τις αισθήσεις, με πλουσιότερα χρώματα και μια πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας.

Χάρη στην περαιτέρω ανάπτυξη του αλγόριθμου βαθιάς μάθησης, ο επεξεργαστής A7 AI 5ης γενιάς της LG είναι σε θέση να παρέχει μέγιστο βάθος πεδίου με τη βοήθεια της λειτουργίας βελτίωσης προσκηνίου και φόντου, παρέχοντας έτσι απίστευτα ζωντανή ποιότητα εικόνας.

Τηλεόραση LG Smart OLED55A23LA 55″ 4K UHD HDR 2022

Η Dynamic Tone Mapping χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A7 AI 5ης γενιάς για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο πλαίσιο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη τόνου σε αυτό. Το αποτέλεσμα: φυσικό HDR, βαθιά αντίθεση και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Τηλεόραση Sony KD65AG9 65″ OLED Smart 4K TV

Ζήστε τη στιγμή με ολοζώντανες εικόνες και ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία. Εικόνες με όμορφες λεπτομέρειες συνδυάζονται με την τεχνολογία Sound-from-Picture Reality™ για μια εντυπωσιακή οπτικοακουστική απόδοση.

Με ασύγκριτη ισχύ επεξεργασίας, ο Picture Processor X1™ Ultimate εντοπίζει εκατοντάδες αντικείμενα στην οθόνη και ενισχύει έξυπνα τη φωτεινότητα, τη λεπτομέρεια και το χρώμα, έτσι ώστε ό,τι παρακολουθείτε να είναι ευκρινές, φωτεινό και απίστευτα ρεαλιστικό.

Τηλεόραση Sony KD65AG9 65″ OLED Smart 4K TV

H τηλεόραση OLED συνδυάζει το βαθύ μαύρο και φυσικό χρώμα της με το Pixel Contrast Booster™ για ενισχυμένη χρωματική αντίθεση σε υψηλή φωτεινότητα. Ό,τι παρακολουθείτε ζωντανεύει με υψηλή λεπτομέρεια και ζωηρό χρώμα.

Τηλεόραση Samsung Smart UE43CU7192 43″ 4K UHD HDR 2023

Η τηλεόραση SAMSUNG 43″ UE43CU7192 προσφέρει εκπληκτική εμπειρία θέασης με ανάλυση UHD 4K. Οι λεπτομέρειες είναι εντυπωσιακά αιχμηρές και η ευκρίνεια των χρωμάτων εντυπωσιάζει.

Εφοδιασμένη με τεχνολογία SMART, προσφέρει πρόσβαση σε πολυάριθμες εφαρμογές και streaming υπηρεσίες. Η οθόνη 43 ιντσών δημιουργεί μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Τηλεόραση Samsung Smart UE43CU7192 43″ 4K UHD HDR 2023

Εξοπλισμένη με πολλαπλές θύρες, επιτρέπει συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Η τεχνολογία UHD Dimming βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα και το χρώμα για εντυπωσιακή απόδοση.

Με το τηλεχειριστήριο One Remote Control, η ελέγχετε εύκολα και άνετα. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες αναζήτησης φωνής για ακόμα πιο άνετη χρήση. Αυτή η τηλεόραση συνδυάζει απόδοση, στυλ και τεχνολογία για να προσφέρει μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό