18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

20 κλασικά παιχνίδια ανακοίνωσε η Apple για το Apple Arcade (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίξτε μερικά «διαμάντια» του παρελθόντος.

Η Apple ενισχύει τη γκάμα παιχνιδιών του Apple Arcade με 20 ακόμη παιχνίδια που αυτή τη φορά ανήκουν στην κατηγορία των κλασικών.

Μέσα στις προσθήκες βρίσκεται ένα αποκλειστικό co-op Teenage Mutant Ninja Turtles game με τίτλο TMNT Splintered Fate, όπου οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν με άλλους για να αντιμετωπίσουν μια σειρά από εχθρούς, όσο ψάχνουν τον Splinter που έχει εξαφανιστεί. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των roguelite brawlers, άρα κάθε φορά που θα παίζετε θα βλέπετε και κάτι διαφορετικό.

@TMNT Splintered Fate by @SuperEvilMegaco is a new kind of Teenage Mutant Ninja Turtles game. This co-op brawler has rogue-like gameplay that’s different, every time you play.

https://t.co/tXGUhCbBlR pic.twitter.com/b7PoJNH5I5

— Apple Arcade (@AppleArcade) May 4, 2023

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωίζει το “What The Car>”, το νεότερο game από το studio Triband των “What The Golf?” και “What The Bat?”.

This secret has been driving us mad

We made an absurd racing game,and SURPRISE! It’s out NOW on @applearcade

You play as a car with legs, and it’s called WHAT THE CAR?https://t.co/98CLL3m6DG pic.twitter.com/YD1pFFL5rL

— WHAT THE GAMES? (@tribandtweets) May 4, 2023

Στα νέα games περιλαμβάνονται και μερικά της Disney, όπως τα Disney SpellStruck, Disney Coloring World+ και το puzzle game Disney Getaway Blast+.

Οι συνδρομητές του Apple Arcade έχουν πλέον πρόσβαση σε μια 4Κ έκδοση του Temple Run, ένα Snake.io game χωρίς διαφημίσεις και στο Farming Simulator 20.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό