20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του Χάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έχει ακόμη επεξεργαστεί το ενδεχόμενο ο εν διαστάσει αδελφός του Πρίγκιπας Χάρι να επιστρέψει στη βασιλική αυλή και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν φαίνεται διατεθειμένος να το αποδεχθεί.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Σάσεξ είχαν αντιδικίες μεταξύ τους πριν ο Χάρι αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, αφού τα απομνημονεύματα του Χάρι «ζωγράφισαν» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ειδικά τον  Ουίλιαμ, με αρνητικό φως, το ρήγμα μεταξύ των βασιλικών αδερφών έχει επιδεινωθεί και ο Ουίλιαμ δεν προτίθεται να το αποκαταστήσει, αποκάλυψαν πηγές στην The Mirror.

Η δυναμική του πρίγκιπα Χάρι με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας άλλαξε – τουλάχιστον φαινομενικά- όταν επισκέφτηκε τον καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού έλαβε ένα προσωπικό τηλεφώνημα από αυτόν.

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America, έδωσε σήμα επανένωσης λέγοντας ότι αγαπάει την οικογένειά του ενώ ανέφερε επίσης ότι μεγάλο μέρος της δουλειάς του θα τον οδηγήσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, οδηγώντας σε εικασίες ότι ενδέχεται να αναλάβει κάποια βασιλικά καθήκοντα λόγω των ανησυχιών για την υγεία του μονάρχη.

Ωστόσο, πηγές κοντά στον Ουίλιαμ είπαν στη Mirror ότι θα αναλάμβανε περισσότερα καθήκοντα ο ίδιος εάν χρειαζόταν, καθώς όπως εκτιμά ο Χάρι και η Μέγκαν «δεν είναι αξιόπιστοι».

«Είναι απολύτως και κατηγορηματικά σαφές ότι δεν θα επέτρεπε στον Χάρι να επιστρέψει. Υπάρχει μηδέν τοις εκατό πιθανότητα ο Χάρι να επιστρέψει με οποιαδήποτε ιδιότητα», δήλωσε η πηγή.

Προηγουμένως, αναφέρθηκε επίσης ότι ο Ουίλιαμ και ο μονάρχης είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο Σάντρινγκχαμ στην οποία κατέστη σαφές δεν υπάρχε «καμία πιθανότητα» επιστροφής για τον πρίγκιπα Χάρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό