15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Όταν ο Μπίλι Μπο είχε AIDS, έλεγαν να μην έρχονται στο μαγαζί μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά και διάφορα, αποκαλυπτικά της μεγάλης πορείας του στην ζαχαροπλαστική, είπε ο Στέλιος Παρλιάρος. Σε μια τηλεοπτική κουβέντα που έγινε στον καναπέ του «Στούντιο 4», ο φημισμένος ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε όχι μόνο στα περίφημα γλυκά του αλλά και στην εποχή του ’80 όπου η κοσμική Αθήνα διασκέδαζε με… τρελούς ρυθμούς.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ζαχαροπλάστης αποκάλυψε την περίοδο που δέχθηκε «πόλεμο» στο μαγαζί που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας λόγω της στενής σχέσης του με τον Billy Bo.

«Τότε στα ’80s, επειδή ξεκίνησαν και τα προβλήματα όταν πέθανε ο Μπίλι Μπο και εγώ είχα ανοίξει το εργαστήριο κοντά του, στη Σέκερη ήταν και παρακάτω ήταν ο Μπίλι Μπο. Ήξερε η Αθήνα ότι κάναμε παρέα και στη Μύκονο και όλα αυτά οπότε, όταν έμαθαν ότι ο Μπίλι Μπο είχε AIDS, κάποιοι έλεγαν “σε αυτό το μαγαζί μην πηγαίνετε, γιατί θα κολλήσετε”. Βεβαίως αυτό έγινε και σε μένα γιατί ήταν ρατσισμός το AIDS τότε. Φόβος και τρόμος τότε, “δεν θα πας στον Παρλιάρο να φας γλυκό”», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Δεν τρώω γλυκά»

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, κόντρα σε αυτό που μπορεί πολλοί να πιστεύουν, αποκάλυψε ότι πλέον δεν τρώει γλυκά! «Μικρός έτρωγα πολλά. Μετά τα 20 δεν τρώω πια, σιγά σιγά τα έχω σταματήσει. Δοκιμάζω βέβαια και τα δικά μου και συναδέλφων. Δεν μου άρεσε ποτέ η μοριακή κουζίνα».

Τα…πορνό γλυκά!

Ακόμη, αποκάλυψε ότι μια… τολμηρή πρωτοτυπία που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια. «Την εποχή του “Κλικ”, έκανα τα πορνό γλυκά, που έγινε χαμός στην Αθήνα. Το 1989 έγινε αυτό. Έβγαλε ο Κωστόπουλος το “Κλικ”, με ένα τεύχος που ήταν πορνογραφία. Είχε την Μπριζίτ Μπαρντό ασπρόμαυρο εξώφυλλο. Ήταν τότε η Φένυ, που δούλευε στο πρακτορείο Αζάνζ. Μου λέει “θέλω να κάνω ένα πάρτι με γλυκά πορνό”. Μου είπε η Φένυ ότι θέλει να κάνει πάρτι με γλυκά πορνό και να κάνω εγώ ένα γλυκό σε μεγάλο σχήμα. Με παίρνει τηλέφωνο. Ήμουν στο μαγαζί με κόσμο και μου λέει “Στέλιο, ήρθε η ώρα να μου κάνεις αυτό”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό