19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν πολύ δύσκολο – Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

«Νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά», είπε ο ηθοποιός

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Νίκος Γκέλια. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για ρατσιστικά σχόλια που είχε ακούσει στο παρελθόν.

«Όταν γυρίζαμε το Μαύρο Ρόδο μού έγινε η πρόταση για το Ναυάγιο. Στην “βύθιση” του πλοίου, με δυσκόλεψαν οι σκηνές που είχαμε στον διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Αλλά η πιο δύσκολη ήταν η σκηνή στα βράχια, είχε πολύ κρύο. Η ταινία “Xenia” ήταν ορόσημο στην καριέρα μου, νομίζω αυτή με έβαλε στον κόσμο του σινεμά. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια στην εκπομπή του Mega και συνέχισε ως εξής:

«Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

Κλείνοντας, ο Νίκος Γκέλια είπε: «Όταν είχαμε πάει στις Κάννες, είδαμε τη Μάριον Κοτιγιάρ. Άκουσε το όνομά της μαζί με μια ελληνική βρισιά και γύρισε και μας κοίταξε προσβεβλημένη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό