17.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Όνομα «σιδηρόδρομος» για τη κόρη του Δούκα- Αντίθετο το ληξιαρχείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ισπανός αριστοκράτης Φερνάντο Φιτζ-Τζέιμς Στιούαρτ όπως φαίνεται θα χρειαστεί να συντομεύσει σημαντικά το όνομα της κόρης του, αν θέλει να την εγγράψει στο ληξιαρχείο.

Στην τελετή που έγινε στη Σεβίλλη η δεύτερη κόρη του Ισπανού Δούκα πήρε τα ονόματα Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santisimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα-σιδηρόδρομος για το παιδί αποτελεί έναν φόρο τιμής στην Δούκισσα της Άλμπα, άλλα μέλη της οικογένειας του Ισπανού γαλαζοαίματου και σε αγίους.

Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αλλάξει και να περιοριστεί σημαντικά, καθώς οι αρμόδιοι  εξήγησαν στον δούκα ότι δεν μπορεί να καταχωρηθούν τα συνολικά 25 ονόματα του μικρού κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα οι αρμόδιες αρχές σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης εξήγησαν ότι «Στην καταχώρηση στο ληξιαρχείο το όνομα δεν μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα σύνθετο ή δύο απλά».

Spanish Duke Fernando Fitz-James Stuart wants to name his daughter: Sofía Fernanda Dolores Cayetana Teresa Ángela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos.

READ MORE: https://t.co/LTtm8oqIDV pic.twitter.com/1x5Zu3g6iP

— The Project (@theprojecttv) October 27, 2023

«Το πρώτο όνομα, Sofía, για παράδειγμα, επιλέχθηκε προς τιμή της μητέρας και της γιαγιάς της, Sofía Barroso, και το δεύτερο, Fernanda, ως φόρο τιμής στον πατέρα της, δούκα του Huéscar, καθώς και στον προπάτορά της, Fernando Martínez. του Irujo, μαρκήσιου του San Vicente del Barco», ανέφερε η ισπανική εφημερίδα El Pais.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δούκας είναι ένα από τα οκτώ εγγόνια της αείμνηστης Δούκισσας της Άλμπα, γνωστή και ως η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό