17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Όλοι στον δρόμο με ρωτάνε τι έγινε τότε και έπεσε ξύλο με τον Γκάλη»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήταν μία παρεξήγηση, η κακιά στιγμή» θυμάται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρώτην άσος του ελληνικού μπάσκετ και του ΠΑΟΚ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, ενώ μίλησε για το βίαιο περιστατικό με τον Νίκο Γκάλη με τον οποίο έπαιζε στον Άρη.

«Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό», δηλώνει ο Μπάνε Πρέλεβιτς απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

«Δεν θα έγραφα ποτέ τη βιογραφία μου. Δεν μου αρέσει. Θα πρέπει να είναι κάτι που να δημιουργεί ενθουσιασμό. Το δεύτερο βιβλίο μου θα είναι και πάλι κάτι διδακτικό», παραδέχεται αμέσως μετά ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

«Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές», εξομολογείται αμέσως μετά ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν», καταλήγει στην ιστορία του ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό