16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Όλα όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο… αγαπημένος μας χρονοταξιδιώτης «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά προχωρά σε «προφητείες» για τα μελλούμενα τους ερχόμενους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, με την ανάρτησή του να θυμίζει… σκωτσέζικο ντους!

Ο λόγος για τον χρονοταξιδιώτη -ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει- με το όνομα «Eno Alaric» στο TikTok, ο οποίος συχνά πυκνά ανεβάζει αναρτήσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου προειδοποιεί για επερχόμενες καταστροφές, αν και καμία δεν φαίνεται να έχει επέλθει μέχρι στιγμής.

Αυτή τη φορά ο Εno Alaric μας προειδοποιεί για το τι θα συμβεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2024 και μέσα στις «προβλέψεις» του χωρούν από αστεροειδείς και φάρμακο για τον ακρκίνο μέχρι… ο Κινγκ Κονγκ!

Ειδικότερα, στη νέα του ανάρτηση ο «χρονοταξιδιώτης» σημειώνει πως:

Στις 13 Μαρτίου θα ανακαλυφθεί ένας αστεροειδής πλάτους ενός μιλίου (κάτι παραπάνω από 1,5 χιλιόμετρο), ο οποίος βρίσκεται σε άμεση πορεία σύγκρουσης με τη Γη. Οι παγκόσμιοι ηγέτες θα αναλάβουν άμεση δράση και θα στείλουν πυραύλους προς τον αστεροειδή για να τον καταστρέψουν ή να του αλλάξουν πορεία. Οι πύραυλοι όμως θα δυσλειτουργήσουν με αποτέλεσμα ο αστεροειδής να χτυπήσει τον πλανήτη μας στις 17 Μαΐου…

Στις 22 Μαρτίου και ενώ όλοι θα ασχολούνται (προφανώς) με τον αστεροειδή ένας γορίλας θα πιει νερό από ένα ραδιενεργό ποτάμι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας αληθινός Κινγκ Κονγκ! Ο γορίλας θα μεγαλώσει πάρα πολύ σε μέγεθος, δύναμη και νοημοσύνη και θα αρχίσει να τρομοκρατεί τις μεγάλες πόλεις (χωρίς να επισημαίνεται η χώρα ή η ήπειρος που θα συμβεί αυτό).

Στις 2 Απριλίου, ένας τρομακτικός σεισμός μεγέθους 9,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ θα σημειωθεί στο ρήγμα του Σαν Αντρέας στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του Σαν Φρανσίσκο! Μάλιστα, η βιβλική καταστροφή δεν θα σταματήσει εκεί καθώς ένα τεράστιο τσουνάμι ύψους πάνω από 200 μέτρα, θα «σαρώσει» την ακτογραμμή της Καλιφόρνια, καταστρέφοντας οτιδήποτε είχε απομείνει.

Αλλά μην ανησυχείτε: Στις 15 Απριλίου θα έχουμε και ένα καλό νέο καθώς η SpaceX θα ανακαλύψει… κατά λάθος τη θεραπεία για όλους τους καρκίνους. Ειδικότερα, οι επιστήμονες της εταιρείας θα βρουν τον τρόπο να μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός (δεύτερο καλό νέο στη σειρά). Δεν θα σταματήσουν όμως εκεί καθώς στην πορεία θα αντιληφθούν πως οποιοσδήποτε, που έχει καρκίνο, ταξιδεύει με τόσο μεγάλη ταχύτητα, θεραπεύεται από την ασθένειά του.

Και ολοκληρώνοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση-προφητεία του «χρονοταξιδιώτη» να επισημάνουμε πως η Ιστορία δεν τελειώνει εδώ καθώς αν και φαίνεται πως ένας τεράστιος αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη εμείς με κάποιον τρόπο θα επιβιώσουμε γιατί σε άλλες αναρτήσεις του ο Eno Alaric κάνει λόγο για επισκέψεις από εξωγήινους, άλλες φυσικές καταστροφές, διαπλανητικούς πολέμους και άλλα γεγονότα που πιθανότατα αποτελούν πρώτης τάξεως σενάρια για ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Η συνέχεια επί της… πραγματικότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό