20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ψυχωμένος Τσιτσιπάς κόντρα στον Σινέρ, πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία τεράστια εμφάνιση, επικράτησε με 2-1 σετ του νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σινέρ, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει εκεί τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4 το πρώτο σετ, αλλά είδε τον Ιταλό να ισοφαρίζει σε 1-1 νικώντας με 6-3 games στο 2ο. Το 3ο σετ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού ο Σινέρ έκανε το break στον Έλληνα αθλητή και τον έφερε με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο.

Εκεί, όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν «λύγισε». Βρήκε απάντηση, έκανε κι αυτός break στο σερβίς του Σινέρ και κατάφερε να το κάνει και δεύτερη διαδοχική φορά, ώστε να πάρει το 3ο σετ με 6-4 και το παιχνίδι με 2-1 σετ. Έτσι, ο 25χρονος προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό στο Μονακό, ενώ επέστρεψε και στην πρώτη 10άδα της κατάταξης.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς γίνεται ο 4ος παίκτης στον 21ο αιώνα που σε διάστημα τεσσάρων χρόνων φτάνει σε περισσότερους από τρεις τελικούς στο Μόντε Κάρλο, μετά τους Γκιγιέρμο Κορία, Ραφαέλ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Απριλίου (16:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό