23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ψυχολογικός πόλεμος Παρί σε Εμπαπέ: «Ή πώληση ή απολύουμε κόσμο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παιχνίδι… σκάκι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Γάλλους να απειλούν τον παίκτη πως αν δεν πωληθεί θα προχωρήσουν σε περικοπές με απολύσεις υπαλλήλων.

4
SHARES

Η κατάσταση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κιλιάν Εμπαπέ, είναι στα άκρα. Πρόσφατα ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε τον Αλ Κελαϊφί, πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους πρωτευουσιάνους.

Μάλιστα, με διαρροή στα ΜΜΕ, η Παρί γνωστοποίησε πως αν τελικά δεν προχωρήσει η πώληση του Εμπαπέ, θα προβεί σε περικοπές. Φτάνοντας μέχρι και σε υπαλλήλους οι οποίοι δεν είναι υψηλόμισθοι. Κι αυτό γιατί αν δεν έχει τα χρήματα από την πώληση του 24χρονου, θα προχωρήσει σε περικοπές στο μπάτζετ, που δε θα αγγίξουν μόνο το αγωνιστικό.

Επίσης, ένα άλλο μέτρο είναι να στηριχτεί η ομάδα περισσότερο στις ακαδημίες της, αποδεσμεύοντας υψηλά συμβόλαια. Οπότε οι εποχές των δαπανηρών μεταγραφών, μάλλον ανήκουν στο παρελθόν.

Υπάρχει και επιστολή που έχει στείλει η ομάδα στον παίκτη, σύμφωνα με την οποία αν δεν αποχωρήσει θα τεθούν σε αμφισβήτηση όσα έχει χτίσει ο σύλλογος. Οι απειλές προς τον Εμπαπέ είναι συνεχείς και φτάνουν στο σημείο που θα στρέψουν την κοινωνία εναντίον του, προκειμένου να δεχτεί πρόταση πώλησής του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό