18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ψυχοκόρες σπόιλερ: Η μεγάλη ανατροπή- Παράνομο ζευγάρι Παύλος και Βασιλική

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία παράνομη σχέση αρχίζει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», που από την Τρίτη 16 Απριλίου πρόκειται να προβάλλεται περισσότερες φορές την εβδομάδα, παίρνοντας τη θέση της «Μάγισσας», που ολοκληρώνεται. Ο Παύλος και η Βασιλική θα ζήσουν έναν απαγορευμένο έρωτα.

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η ζωή στις τέσσερις αδελφές Πολύζου, που ζουν χωριστά η μία από την άλλη στα πλούσια σπίτια που έχουν καταλήξει ως ψυχοκόρες. Η Βασιλική, η οποία μένει με την οικογένεια Αρδίτη, πολύ σύντομα πρόκειται να γνωρίσει και μία άλλη πλευρά του Παύλου. Ενώ ο Ερμής και η Μάγια συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν, ο καθένας για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς, η κοπέλα επικεντρώνεται στον στόχο της να σπουδάσει, ενώ συγχρόνως ο Παύλος την έχει υπό την επιτήρησή του.

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για την Αρχοντούλα και το μεγάλο της μυστικό!

Ψυχοκόρες: Μάγια Αρδίτη

Ψυχοκόρες-Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος ως Τάσος Μέρμηγκας, η ηλικία, η άγνωστη προσωπική ζωή & ο γιος

Ωστόσο, ο σύζυγος της Μάγιας τα βάζει με την κοπέλα όταν τη βρίσκει μόνη στο γραφείο του και ανάμεσά τους ξεσπάει μεγάλος καβγάς. Την επόμενη ημέρα, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή και να βοηθήσουν τη Μάγια με την ομιλία της στο Εργατικό Κέντρο. Μάλιστα, επισκέπτονται μαζί τον Εθνικό Κήπο και διαπιστώνουν, συζητώντας, ότι έχουν πολλά κοινά σημεία. Έτσι, αρχίζουν να νιώθουν συμπάθεια και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Ύστερα, πηγαίνουν στο σημείο όπου διεξάγεται η ομιλία της Μάγιας. Όμως, ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο βήμα, ένας άντρας αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα και σπέρνει τον πανικό στην αίθουσα. Ο κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος, σπρώχνοντας και ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο. Ο Παύλος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος.

Ψυχοκόρες: Παύλος

Ασημένια Βουλιώτη: Η Δεσποινιώ από τις Ψυχοκόρες, η υποκριτική και το απίθανο Insta account της

Αμέσως μετά, με τη βοήθεια του μπαστουνιού του, σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει, ψάχνοντας μέσα στο πλήθος να βρει τη Βασιλική, η οποία έχει τρομοκρατηθεί από το βίαιο περιστατικό. Λίγα λεπτά αργότερα, τη βρίσκει ελαφρώς τραυματισμένη και σπεύδει κοντά της για να δει αν είναι καλά. Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο άντρας βγάζει στην επιφάνεια τα αληθινά του αισθήματα για την ψυχοκόρη του και αφού διαπιστώσει ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Η κοπέλα παγώνει από την κίνηση του αφεντικού της, ενώ εκείνος την παίρνει από το χέρι και φεύγουν γρήγορα από το κτίριο. Όσο ο χρόνος κυλά, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό το πρώτο τους φιλί και ο Παύλος διαπιστώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένος με τη Βασιλική, η οποία είναι επίσης γοητευμένη από την παρουσία του.

Ψυχοκόρες: Βασιλική

Ψυχοκόρες – Αναστάσης Λαουλάκος: Ποιος είναι ο Μέλιος που ερωτεύεται η Φρόσω;

Οι δυο τους δεν αργούν, λοιπόν, να αφεθούν στα έντονα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και συνάπτουν παράνομη σχέση. Φυσικά, ο δεσμός τους είναι μυστικός και κανείς στο σπίτι των Αρδιτών δεν έχει αντιληφθεί -προς το παρόν- το παραμικρό. Με κάθε ευκαιρία, ο άντρας τρυπώνει στο δωμάτιο της ψυχοκόρης του και βιώνουν έντονες στιγμές πάθους και έρωτα. Η Βασιλική έχει αφεθεί και ζει στο ζενίθ την παράνομη σχέση τους, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεται τύψεις για τη Μάγια, οι οποίες, όμως, δεν είναι ικανές να την κρατήσουν μακριά από τον σύζυγο της ευεργέτιδάς της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό