18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χριστίνα Παππά: «Συγκινήθηκα όταν άκουσα το όνομά μου στη βάφτιση της εγγονής μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τη νέα της ζωή με την εγγονή της μίλησε η Χριστίνα Παππά καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός μίλησε για την συγκίνηση που βίωσε στην βάφτιση της μικρής, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν.

«Τη νιώθω κόρη μου. Είναι δύσκολο για κάποιον να λέει Σ’ αγαπώ και να το εννοεί. Τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα πήγα στο σπίτι και καταλάβαινα από το πρόσωπό της ότι η Άννα δεν ήταν αυτό το ήρεμο κορίτσι, κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Στην πρωινή εκπομπή του Open μίλησε και η Άννα Μπεζάν: «Περάσαμε και μια δυσκολία με την μικρή. Όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά. Όταν η Χριστίνα ένιωσε ότι την αγαπάω και ότι τη σέβομαι, την έπιασα μια μέρα και της είπα όσα με ενοχλούσαν. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση. Η Χριστίνα με έστειλε σε ειδικό και με βοήθησε», πρόσθεσε η Άννα Μπεζάν για την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε χαρακτηριστικά για τον γιο της: «Ο Δημήτρης μου ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά που μου έχει κάνει σαν παιδί. Του λέω ότι τώρα είναι ακόμα νωρίς για να ζητά συγγνώμη, ας το αφήσει για πιο μετά να μεγαλώσει η μικρή να καταλάβει. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο υπεύθυνος, θα προσέξει τον εαυτό του δύο φορές. Κι εγώ πλέον είμαι πιο ήσυχη», είπε η Χριστίνα Παππά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό